Vodič za božićne darove | Što kupiti muškarcu u svom životu ovog Božića + #Giveaway

9
Vodič za božićne darove |  Što kupiti muškarcu u svom životu ovog Božića + #Giveaway

AD | Darovite / Affiliate veze

Možete li vjerovati da je Božić skoro iza ugla? Doba godine u kojem se svi okupljaju kako bi uživali u međusobnom društvu, a u nekim slučajevima i razmjenjivali darove. Ali, ovdje može doći do stresa prigode i blagdanskog razdoblja. Svi znamo da kupnja darova može biti teška u najboljim trenucima, ali kupnja za muškarce može se činiti kao sasvim drugačija situacija. Što im kupujete? Kako možete osigurati da će dar biti uživan, korišten ili cijenjen? Što muškarci zapravo žele za Božić? Naravno, svaki dar je nevjerojatan, ali svi želimo imati to zadovoljstvo koje smo dobro odabrali.

Što kupiti čovjeku u svom životu za ovaj Božić

Ovdje mogu pomoći. Znam da je muškarce teško kupiti pa sam oduzela dio teškog rada. Bilo da se radi o čarapama za vašeg partnera, dobrom prijatelju kojem želite pokazati da vam je stalo ili muškom članu obitelji kojemu želite pokazati svoju zahvalnost, pronašla sam neke fantastične darove savršene za svakog muškarca. Ne zaboravite da postoji nevjerojatna nagradna igra u kojoj možete osvojiti nevjerojatan dar za jednog od muškaraca za koje morate kupiti.


Trendhim Liam mornarska torba za pranje

Trendhim Liam mornarska torba za pranje

Ova zgodna tamnoplava torba za pranje pažljivo je izrađena od jakog platna za maksimalnu izdržljivost, bez obzira koliko putujete.

Sadrži prostran, šareno obložen pretinac u koji stane sve što vam je potrebno da ostanete njegovani. Uključuje sigurne prednje i stražnje džepove kako ne biste izgubili svoje manje predmete. Zipovi imaju preklopke od umjetne kože žute boje za jednostavnu upotrebu. Gornja ručka za jednostavno nošenje.


Kikkerland Gentleman's Beard Tin

Kikkerland Gentleman’s Beard Tin

Zadržite taj dobar izgled bilo kada i bilo gdje – uz Gentleman’s Beard Tin. U pokretu ste, bilo da se radi o poslu ili igri, a Gentleman’s Beard Tin ima sve što vam je potrebno da izgledate elegantno 24 sata dnevno. Sa svojim škarama za podrezivanje od nehrđajućeg čelika, 10 ml ulja za bradu i dvostranim češljem od kruškove, imat ćete sve što vam treba za njegu u limenci za višekratnu upotrebu.


Retro Arcade Mini Punch Bag Igra

Retro Arcade Mini Punch Bag Igra

Pripremite se za manje udarce brže od ljutitog Štrumpfa? Baš poput igre vreće za boksanje na arkadi, samo manje i zadajte mnogo mini udaraca koliko možete prije nego što mjerač vremena dostigne 0. Najveći rezultat se bilježi na zaslonu za pravo hvalisanja. Sve što trebate su brzi palci.


Nixplay pametni okvir za fotografije 10.1

Nixplay 10.1 Pametni digitalni okvir za fotografije sa zaslonom osjetljivim na dodir

Vaši trenuci i uspomene zaslužuju najbolje: Odaberite Nixplay pametne foto okvire za privatno, sigurno i šifrirano dijeljenje fotografija i videoisječaka između obitelji.

zaslon osjetljiv na dodir daje izravan pristup i kontrolu okvira: povežite se s Google fotografijama kako biste osigurali da je vaš okvir uvijek ažuriran; Dropbox, Facebook i Instagram također su podržani od strane Nixplay web stranica.


Personalizirana super velika muška zdjela

Personalizirana super velika muška zdjela

Konačno, zdjela dovoljno velika da odgovara njegovom apetitu!

Ova ogromna zdjela za muškarce dovoljno je velika da u nju stane cijela kutija žitarica, jedna cijela vrećica krupnog MAN čipsa ili 10 obiteljskih paketa M&M’s – ili bilo što drugo što voli ismijavati!


Manscaped Performance Package

Manscaped: Paket performansi

MANSCAPED-ov dugo očekivani komplet za dotjerivanje sve u jednom je ovdje. Inteligentna funkcionalnost susreće se s moderniziranim dizajnom. Vrhunski alat održava mogućnosti svojih prethodnika plus vrhunske nadogradnje…

Uključuje:

  • Kosilica za travu 3.0™
  • Weed Whacker™ trimer za dlake u ušima i nosu
  • Crop Preserver™ kuglični dezodorans i Crop Reviver™ tonik za kuglice
  • Bokserice MANSCAPED™ i putna torba Shed.

Osvojite Nixplay 10.1 pametni digitalni okvir za fotografije sa zaslonom osjetljivim na dodir

Kako bismo pomogli muškarcu u vašem životu ovog Božića (i izvan njega) da prikaže fotografije i uspomene, dovoljno smo sretni što imamo Nixplay 10.1 Pametni digitalni okvir za fotografije sa zaslonom osjetljivim na dodir dati.

NAGRADA: Pametni digitalni fotookvir Nixplay 10.1 sa zaslonom osjetljivim na dodir

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Pametni digitalni fotookvir Nixplay 10.1 sa zaslonom osjetljivim na dodir

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar