Vodič za božićne darove | Poklonite obiteljske igre ovog Božića + #Giveaway

8
Vodič za božićne darove |  Poklonite obiteljske igre ovog Božića + #Giveaway

AD | Darovite / Affiliate veze

Božić je tako posebno vrijeme za obitelji. Prilika da provedete vrijeme sa svojom užom obitelji bez brige o poslu ili školi, pa čak i prilika da vidite svoje šire obitelji poput bake, djeda, tete, ujaka i rođaka. Divno je doba godine i jedan od najboljih načina da provedete mračne zimske večeri tijekom blagdanskog razdoblja je uživanje u obiteljskim igrama. Ne samo da je jako zabavno, nego tko može odoljeti malo konkurencije među svima.

Obiteljske igre također su savršeni darovi za Božić. Oni su nešto što možete koristiti tijekom cijele godine. Djeca dobivaju puno od njih, kao i da su to alternativni način za odrasle da provode vrijeme radeći nešto drugačije.

Koje obiteljske igre kupiti ovog Božića

Međutim, koje su najbolje obiteljske igre za pokloniti ovaj Božić? Čini se da stalno ima novih izdanja, pa sam tražio visoko i izvršio sva istraživanja za vas. Podijelio sam popis nevjerojatnih obiteljskih igara koje će biti sjajni darovi ovog Božića. Ne zaboravite sudjelovati u nagradnoj igri kako biste dobili priliku osvojiti nevjerojatnu obiteljsku igru ​​koju biste mogli pokloniti ili zadržati za obitelj kako bi uživali tijekom blagdana.


Tko želi biti milijunaš

Društvena igra Tko želi biti milijunaš

Donesite kući omiljenu igricu nacije i idite jedan na drugog sa svojom obitelji i prijateljima u utrci za dostizanje milijun funti.

Oživite klasične trenutke iz serije i uhvatite se u koštac s legendarnom novčanom ljestvicom koristeći samo svoju pamet i digitalne užete (dostupne putem pametnog uređaja) kako biste došli do vrha. Ali pazi! Pogrešno postavite pitanje i vratit ćete se u svoje najbliže sigurno utočište.


Go For Broke

Go For Broke!

Vaš praujak Edward je razbio svoje klompe i ovo bogatstvo od milijardu funti je mi za grabljenje. Da biste se dočepali njegovog bogatstva, morate prihvatiti izazov postavljen u njegovoj oporuci… potrošiti milijun funti brže od bilo kojeg drugog potencijalnog nasljednika!

Živite uzburkanim životom, unajmite jahtu, kupujte i prodajte antikvitete, divlje se kladite na burzi, kockajte se u igraonici ili kupujte motoristički tim, samo rasipajte svoj novac što je brže moguće.

Idi na Broke…igru koju osvajaš gubitkom milijun!


Neriješeni spisi predmeta

Neriješeni spisi predmeta

Obožavatelji misterija ubojstava tinejdžera i odraslih vole cerebralni izazov. Parovi koji žele pobjeći od dosadnih spojeva zadivljeni su interakcijom i timskim radom koji se razvija kada radite zajedno na rješavanju ovog misterija.

To je također savršena misterijska igra za odrasle za izbijanje na vašoj sljedećoj večeri ili obiteljskom okupljanju. Priuštite sebi, svom partneru, svojim prijateljima ili obitelji iskustvo igre koje možete dobiti samo uz Unsolved Case Files.


Poslodavac

Taskmaster the Board Game

Temeljen na TV emisiji na Channel 4 nagrađenoj BAFTA-om koju vodi planinski Greg Davies i njegov pomoćnik Little Alex Horne, Taskmaster the Board Game donosi samu bit ove popularne emisije u udobnost vašeg doma.

Natječite se sa svojim prijateljima i obitelji u nizu smiješnih zadataka kako biste bili okrunjeni prvakom Taskmastera. Sudite ili budite suđeni. Vrijeme je da pozovete svog unutarnjeg Taskmastera!


Ginger Fox Memory Mayhem kartaška igra

Ginger Fox Memory Mayhem kartaška igra

Želite postati Mayhem Master? Memory Mayhem Masters je momčad koja ima najviše bodova nakon 3 odigrana kola. U slučaju neriješenog rezultata, nazovite to časnim ždrijebom… ili odigrajte više rundi kako biste odlučili konačnog pobjednika (nastavite, znate da želite!).


Užasne povijesti Društvena igra

Užasne povijesti Društvena igra

Od Rotten Romans do Vile Victorians i dalje, ova briljantno zabavna igra vodi vas na putovanje kroz povijest. Krećite se po ploči odgovarajući na pitanje iz tri (često vrlo čudna!) odgovora ili izvedite radnju, poput oponašanja admirala Nelsona.

Za 2 do 4 igrača, pazite bezobraznog Rattusa i njegovih karata Grozne šanse, od toga da budete natjerani u mornaricu do optužbi za vještičarenje!

S više od 600 pitanja, prepuna lažnih činjenica i smiješno obmanjujućih mogućih odgovora, nevjerojatna zabava!


Ginger Fox Catchphrase TV Show Kviz Kartaška igra veličine putovanja

Ginger Fox Catchphrase kartaška igra veličine putovanja

Recite što vidite u ovoj brzoj obiteljskoj kartaškoj igri koja se temelji na hit TV emisiji. Idite jedan na jedan sa svojim protivnicima da vidite tko će biti okrunjen Catch Phrase prvak!


Osvojite Horrible Histories Društvenu igru

Da vam pomognem da se upustite u dobronamjernu obiteljsku konkurenciju tijekom blagdana i izvan nje. Dovoljno smo sretni što imamo a Užasne povijesti Društvena igra dati.

NAGRADA: Užasne povijesti Društvena igra

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Užasne povijesti Društvena igra

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar