Top 3 stvari koje treba učiniti u Philadelphiji

12

Top 3 stvari koje treba učiniti u Philadelphiji

Philadelphia, Pennsylvania, jedno je od najbolje ocijenjenih mjesta za posjetu u Sjedinjenim Državama. Svake godine tisuće posjetitelja putuju u Philadelphiju kako bi uživali u prekrasnim prizorima, jeli u lokalnim restoranima i posjetili neke od mnogih gradskih povijesnih i umjetničkih spomenika. U Philadelphiji se za svakoga zaista nađe nešto zabavno. Ako planirate posjetiti uskoro, razmislite o tome da dodate neke od ovih aktivnosti i atrakcija u svoj plan puta!

Posjetite Dvoranu neovisnosti

Philadelphia je jedno od najvažnijih mjesta u povijesti Sjedinjenih Država. Izlet u ovaj grad nije gotov dok ne posjetite jedan od najpoznatijih povijesnih spomenika u zemlji: Dvoranu neovisnosti. Ova je zgrada bila mjesto izrade nacrta Ustava Sjedinjenih Država i puna je artefakata iz vremena američke revolucije kao što je zgrada Georgea Washingtona stolica „izlazeće sunce“. i stajalište na kojem je potpisana Deklaracija o neovisnosti.

Glavna ulica Manayunk

Ako tražite trgovine i restorane, ne tražite dalje od glavne ulice. Ova šarmantna traka proteže se uz kanal i sadrži desetke restorana, barova i butika. Samo nekoliko minuta hoda od apartmani u Manayunk, Main Street ima za svakoga ponešto. Dnevne aktivnosti uključuju kupovinu, obilaske hrane i živu glazbu. Noću se barovi i plesni klubovi osvjetljavaju od smijeha, glazbe i plesa.

Muzej umjetnosti u Philadelphiji

Philadelphia Museum of Art jedan je od najvećih muzeja u Sjedinjenim Državama i dom je stotina jedinstvenih i neprocjenjivih umjetničkih djela. Posjetitelji mogu pogledati djela poznatih slikara poput van Gogha, upoznati umjetnost velikih epoha kao što je renesansa i uživati ​​u prekrasnoj arhitekturi sama izgradnja, koji je napravljen po uzoru na hramove Grčke.

Deseci nevjerojatnih stvari koje možete učiniti u Philadelphiji! Razmislite o ovim idejama kada sljedeći put putujete u “Grad bratske ljubavi”!

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar