Što kupiti za tinejdžere ovog Božića

3
Što kupiti za tinejdžere ovog Božića

AD | Darovite / Affiliate veze

Božić se ubrzano bliži, a prije nego što to shvatimo, svi ćemo se ušuškati u božićnu večeru i pitati se oko čega je bila sva gužva tijekom proteklih nekoliko tjedana. Ne može se poreći da kupnja darova može biti stresna tijekom blagdanskog razdoblja, posebno kada se kupuje za djecu.

Mala djeca i djeca školske dobi često nisu tako teški kao oni tinejdžeri. Delikatna dob koja je obično oko kraja osnovne škole i prosjačenja srednje prije nego što su nastupile te tinejdžerske godine. Još uvijek nisu sasvim tu, a možda ćete otkriti da su u razdoblju između u smislu interesa i strasti. Dakle, koji su darovi savršeni za ovu dobnu skupinu? Pregledao sam trgovine kako bih pronašao neke fantastične opcije koje biste trebali razmotriti.

Što kupiti Tweensu za ovaj Božić

Možda želite nešto što ima malo dugovječnosti ili što će zapaliti strast za čitanjem ili istraživanjem novih tema. Često se to može činiti kao teška odluka, ali sada nije vrijeme za brigu. U nastavku su neke opcije poklona savršene za tinejdžere. Ne zaboravite provjeriti natjecanje i prijaviti se za svoju priliku da osvojite nevjerojatnu nagradu savršenu za vašeg tinejdžera.


Okvir poruke s neonskim efektom

Okvir poruke s neonskim efektom

Ostavljajte bilješke, crteže ili budite divlje umjetnički na ovoj hladnoj ploči s porukama s LED svjetlom. Kvadratni okvir od 23 cm izrađen je od plastike i ima središnju staklenu ploču za pisanje vaših poruka. Koristite svijetle, živopisne neonske olovke za kreiranje svojih poruka, birajte između ružičaste, zelene i narančaste.

Okvir se može objesiti na zid ili slobodno stoji na bilo kojoj ravnoj površini. Uključite okvir i gledajte kako vaša poruka svijetli sjajnim neonskim efektom. Jednostavno obrišite suhom krpom i počnite ispočetka. Budite inspirirani!


Božićna kolekcija Matta Haiga

Matt Haig Božićna serija 3 zbirke knjiga Set

Svečani trio božićnih knjiga Matta Haiga

 • Djevojka koja je spasila Božić – Badnjak je i nije sve u redu. Amelia Wishart zarobljena je u radnoj kući gospodina Creepera i Božić je u opasnosti. Magija blijedi. Ako će se Božić dogoditi, Djed Božićnjak zna da je mora pronaći.
 • Dječak zvan Božić – Upravo ćete pročitati ISTINITU PRIČU O DJECU BOŽIĆU Ako ste jedan od onih koji vjeruju da su neke stvari nemoguće, trebali biste odmah odložiti ovu knjigu.
 • Djed Božićnjak i ja – Nije uvijek lako odrastati kao čovjek u Elfhelmu, čak i ako su vaši posvojitelji tek vjenčani Djed Božićnjak i Marija Božić. Kao prvo, Elf School može biti neugodna kada morate pjevati božićne pjesme svaki dan – čak i u srpnju – i kada padnete na svim testovima za izradu igračaka.

Čudesni komplet za eksperimente Roalda Dahla Georgea

Čudesni komplet za eksperimente Roalda Dahla Georgea

U ovom nevjerojatnom znanstvenom kompletu nalazi se mnoštvo sigurnih, zabavnih eksperimenata, inspiriranih sjajnom pričom Roalda Dahla.

Upotrijebite sigurne sastojke za kućanstvo da vidite kako čokolada može potaknuti Georgea da raste, stvori mjehuriće, napitke za petarde, učini da se kokoš smanji, baka se lansira u zrak poput rakete i još puno toga.

 • Uključuje 15 nevjerojatnih eksperimenata
 • Napravite hrpu pjenušavih, rastezljivih, gnjecavih napitaka
 • Natjerajte baku da leti kao raketa, kokoš da se smanji… i još puno toga

Helix Oxford nalivpero

Helix Oxford nalivpero

Savršeno za školsku upotrebu, ovo Helix Oxford nalivpero udobno je za držanje i ima vrhunski čelični vrh za izvrsnu kontrolu pisanja.


Moja prva knjiga skica

myFirst Sketch book

Budite ekološki s ovim nevjerojatnim gadgetom. Dopustite svom djetetu da crta nevjerojatno bez korištenja niti jednog komada papira i bez ikakvog nereda. Uz ugrađenu memoriju sada možete spremiti svako remek-djelo svog djeteta. Ova Sketch Book pruža besprijekorno iskustvo za prijenos djetetovog rada na željene uređaje uparujući ga s aplikacijom myFirst Sketch book.

Osjećajte se ponosno i podijelite rad svog djeteta sa svijetom! Uz ugrađenu memoriju, sada može spremiti svako remek-djelo vašeg djeteta i gledati uživo na svom telefonu dok crta i piše.


Sussed Card Game Action Blue

Sussed kartaška igra – Action Blue

Otkrijte što drugi igrači imaju za reći o susretu sa svojim precima, pridruživanju Hollywoodu, letenju mlaznih rančeva, zaštiti Arktika, vođenju talk showa – i mnogo, puno više.

 • Izazovite svoju obitelj i prijatelje da vidite tko zna tko najbolji
 • Koliko možete biti u krivu?! Osvojite osvojene bodove!
 • Višestruko nagrađivana kartaška igra veličine putovanja koja poboljšava socijalno zdravlje
 • Pogodno za video pozive | Preko 200 pitanja za početak razgovora, preko 650 odgovora, 36 ABC i Joker kartica | 2 – 8 igrača
 • Pogodno za uzrast 10+

Sussed kartaška igra - emocionalna inteligencija

Sussed kartaška igra – emocionalna inteligencija

Otkrijte što drugi igrači imaju za reći o pronalaženju hrabrosti na nevjerojatnim mjestima, zatvaranju u knjižaru, brigu ratnika – i mnogo, puno više.

 • Izazovite svoju obitelj i prijatelje da vidite tko zna tko najbolji
 • Koliko možete biti u krivu?! Osvojite osvojene bodove!
 • Višestruko nagrađivana kartaška igra veličine putovanja koja poboljšava socijalno zdravlje
 • Pogodno za video pozive | 220 pitanja za početak razgovora, 660 odgovora, 150 tablica rezultata | 2 – 10 igrača
 • Pogodno za uzrast 10+

Geomag Mechanics konstrukcioni set za petlje i okretanje

Geomag Mechanics petlje i zaokrete od 130 dijelova

Mehanika Gravity Magnetic Track iskorištava nevidljive sile magnetizma i gravitacije na originalan i iznenađujući način. Sfere unutar kruga pokreće se inovativnim magnetskim topom koji koristi silu privlačenja ubrzavajućeg magneta. Gravity je inovativna evolucija linije Geomag Mechanics.

Mechanics Gravity je STEM proizvod koji uistinu može potaknuti znatiželju i potaknuti na učenje više o znanosti.


Osvojite oglasnu ploču s neonskim efektom

Da bismo nadahnuli vašeg nadobudnog umjetnika tween ili jednostavno kul način za dijeljenje poruka, dovoljno smo sretni što imamo Oglasna ploča s neonskim efektom dati.

NAGRADA: Oglasna ploča s neonskim efektom

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Oglasna ploča s neonskim efektom

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar