Što kupiti za malu djecu i predškolsku djecu ovog Božića

4
Što kupiti za malu djecu i predškolsku djecu ovog Božića

AD | Darovite / Affiliate veze

Opet je to doba godine, a Božić se ubrzano bliži. Blagdansko razdoblje je tako posebno vrijeme za djecu, a kada imate dijete koje je malo dijete ili je u predškolskoj dobi, to im odjednom počinje biti čarobno. Često mogu razumjeti o Djedu Mrazu i darovima. Međutim, odabir nečega može biti malo teži.

Istina je da ovih dana postoji toliki raspon izbora da je lako biti preopterećen. Bilo da gledate neke od TV programa koje vole gledati ili su pokazali interes za određenu vrstu igračke, poput one koja je interaktivna ili koja rješava probleme, odabrao sam neke nevjerojatne opcije koje ćete razmotriti.

Što kupiti za malu djecu i predškolsku djecu ovog Božića

U ovom opsežnom vodiču za darove oduzeo sam vam neke od poteškoća. Skupila sam veliki izbor poklona savršenih za malu i predškolsku djecu. Nije važno imate li dijete koje je posebno kreativno, voli istraživanje, igranje uloga ili se jednostavno voli igrati s igračkom koju može kontrolirati, imam nešto za vas. Ne zaboravite provjeriti natjecanje i prijaviti se za svoju priliku da osvojite nevjerojatnu nagradu savršenu za vaše malo dijete ili predškolsku djecu.


Autosjedalica Casdon Baby Huggles

Autosjedalica Casdon Baby Huggles

Poticanje maštovite igre, kao i sigurnost putovanja, Autosjedalica Baby Huggles potaknut će vaše dijete da se uzbuđuje zbog izlaska i vožnje u autu sa svojim lutkama ili medićima.

Ovo super simpatično sjedalo ima naslone za ruke, kopče u obliku ruke i mogućnost pričvršćivanja na automobile. Pomoćno sjedalo omogućuje lutki da ide svuda s vama! Ova jedinstveno oblikovana dječja sjedalica može promovirati sigurnost u automobilu i brzo će postati igračka koja nikada ne napušta vaše dijete.


Dječji Crazy Stuff Bath Time Goodies

Dječji Crazy Stuff Bath Time Goodies

Dodajte dašak čarolije kupanju i gledajte kako djetetova lica svijetle od čuda.

Stvoren da pomogne roditeljima da vrijeme kupanja pretvore iz bojnog polja u igralište, Kids Stuff Crazy već 20 godina pomaže roditeljima. Blagi i dermatološki testirani proizvodi pomažu u kreativnosti i senzornom razvoju vašeg djeteta na zabavan način, nudeći interaktivno i poučno vrijeme kupanja.


Maped My First Jumbo Coloring Activity Case

Maped My First Jumbo Coloring Activity Case

Novi dodatak je popularna ‚moja prva‘ linija boja dizajnirana posebno za bebe i malu djecu. Maped je tvrtka u obiteljskom vlasništvu koja je postala svjetski lider u dizajnu i proizvodnji školskog i uredskog pribora.

Moj prvi komplet za bojanje sadrži 12 velikih voštanih bojica, 10 jumbo vrhova od filca i 1 golemi plakat za bojanje s kutijom za višekratnu upotrebu.


Dantoy BIOplastic Bio Truck poklon kutija

Dantoy BIOplastic Bio Truck poklon kutija

Na posao s Dantoy BIOplastic kamionom igračkom. Ova ekološki prihvatljiva igračka ima kotače za kotrljanje i odlagač koji stvarno prebacuje! Djeca mogu prevoziti pijesak ili male igračke u kamionu, zatim podići vrata prtljažnika koja se otvaraju i vidjeti ih kako izlaze.

Ovaj čvrst i izdržljiv kamion igračka idealan je za igru ​​u zatvorenom i na otvorenom. Ove ekološki prihvatljive igračke mogu se 100% reciklirati. To je održiv način potpore ranom učenju i razvoju djeteta.


Dantoy BIOplastični kuhinjski set Poklon kutija

Dantoy bioplastični kuhinjski set za večeru

Zakuhajte oluju uz Dantoy BIOplastic Play Kitchen set. Ovaj ekološki kuhinjski set igračaka ima sve što je vašem djetetu potrebno za pripremanje ukusnih kreacija i piknika s medvjedićima. Uz lonce, tave i pribor, ovaj set kuhinjskih igračaka od 12 dijelova otvara cijeli svijet zabave igranja uloga.

Snažan i izdržljiv set Play Kitchen savršen je za unutarnju i vanjsku igru. Ekološke igračke. Izrađene od obnovljivih biljnih materijala, BIOplastične igračke nude zeleniji način igre. Proizvedene u Danskoj i izrađene od 90% šećerne trske, ove ekološke igračke mogu se 100% reciklirati.


Little Brian Paint Sticks Kanta

Little Brian 20 kanta u štapićima za boju

Zgodno rješenje za pohranu i transport Paint Sticks s lakoćom. Zabavan, čist i vrlo praktičan način slikanja. Čvrsta boja topiva u vodi, prilagođena djeci koja se okreće gore-dolje poput ljepila. Pritisni i klikni!

Koristite ove super svilenkaste boje za klizanje jakih, živih boja na površine poput papira, kartona, platna, drveta i stakla. Briše bez napora s prozora i bijelih ploča.


Toni Djed Mraz

tonies Kreativac: Djed Mraz

Tonies su slušne brojke za Toniebox. Oni čine sluh dodirljivim jer s njima upravljate Tonieboxom. Također ih možete skupljati i igrati se s njima. Da biste slušali priču, jednostavno postavite figuru sluha na Toniebox.

Uz prateću besplatnu aplikaciju za pametne telefone, možete snimiti vlastite glasovne snimke i dodijeliti ih kreativnom tonu.


T-Rex glavna baklja

T-Rex glavna baklja

Prestrašite svoje prijatelje ovom strašnom svjetiljkom u obliku T-Rexa s dvije postavke svjetla. Upalite svjetlo ravno naprijed za avanture na otvorenom ili ga nagnite za umirujuće svjetlo.

Sa samo dva pritiska na tipku, čak možete učiniti da vaša dino glava veličanstveno zaurla! U kompletu s podesivim remenom za glavu tako da se svi mladi mogu osjećati kao kralj dinosaura – urlački!


Jednorog šal

Jednorog šal

Ovaj elegantni zimski dodatak sadrži slatkog malog jednoroga s ružičastom vunenom grivom i svjetlucavim srebrnim rogom. Izrađen od 100% poliestera, ovaj nevjerojatno mazljiv šal ima 90 cm i fantastično je mekan na dodir. Čak uključuje i praktičnu čičak omču za pričvršćivanje.

Zabavan modni dodatak za udobnost – savršen za svakog obožavatelja jednoroga!


Baby Shark Bath Squirt igračka-3-paket

Baby Shark Bath Squirt igračka-3-paket

Prskajte i prskajte svojim omiljenim igračkama za kupanje Shark Family za kupanje! Vrijeme kupanja nikad nije bilo tako zabavno!

Uključuje vaše omiljene likove iz globalne senzacije s više od 3,3 milijarde pregleda: Baby Shark, Mummy Shark i Daddy Shark!


Geomag Color Classic Building Set

Geomag Color Classic Building Set

Geomag Color asortiman je potpuno ažuriran: boje, dizajn kutije i brojni dijelovi su promijenjeni. Sada naše šarene osnovne platforme čine strukture stabilnijima.

Pokrenite svoju maštu, a Geomag Color će učiniti ostalo!


Osvojite Maped My First Jumbo bojanje Activity Case

Kako bismo pomogli vašem malom ili predškolskom djetetu da stvara remek-djelo za remek-djelom, imamo dovoljno sreće da imamo a Maped My First Jumbo Coloring Activity Case dati.

NAGRADA: Maped My First Jumbo Coloring Activity Case

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Maped My First Jumbo Coloring Activity Case

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar