Što kupiti djeci školske dobi za ovaj Božić

10
Što kupiti djeci školske dobi za ovaj Božić

AD | Darovite / Affiliate veze

Božić će stići prije nego što se sjetimo, a zbog toga bi na kartama mogao biti zadatak kupnje darova. Djeca vole Božić, zar ne? Ne samo da uživaju u svečanostima i kvalitetnom druženju s obitelji, već, naravno, i u prilici davanja. Međutim, poteškoća s kojom se možete suočiti je odabir savršenog dara za svoje dijete školske dobi.

Često se smatra da je to doba teško kupiti. Možda su prerasle neke igračke, ali nisu baš spremne ostaviti ih sasvim. Možda biste željeli pronaći i pravu vrstu dara koji će potaknuti njihov um na rad, zaokupiti ih neko vrijeme i zapaliti entuzijazam i strast za projekte ili različite teme. Ovdje sam te pokrio.

Što kupiti djeci školske dobi za ovaj Božić

U ovom opsežnom vodiču za darove pronašao sam neke nevjerojatne mogućnosti darova za vaše dijete školske dobi. Pokrio sam sve osnove, uključujući interaktivne darove koji će ih zaokupiti, obrazovne opcije koje će ih i dalje zanimati, kao i zabavne igre i razigrane opcije. Ne zaboravite provjeriti natjecanje i prijaviti se za svoju priliku osvojiti nevjerojatnu nagradu savršenu za vaše dijete školske dobi.


Mali ljudi, VELIKI Snovi

Mali ljudi, knjige VELIKI SNOVI

Mali ljudi, VELIKI SNOVI je najprodavanija serija knjiga koja predstavlja živote pionirskih figura za mlade čitatelje.

Otkrijte živote izvanrednih ljudi, od dizajnera i umjetnika do znanstvenika i aktivista. Svi su oni postigli nevjerojatne stvari, a svaki je započeo život kao dijete sa snom. Ispričana kao priča, s odjeljkom činjenica i fotografija na stražnjoj strani, ova slatka serija za djecu slavi trijumf nad nedaćama kroz neke od omiljenih likova iz povijesti.

Najnovija izdanja koja govore o životnim pričama Michelle Obame, Ruth Bader Ginsburg i Kamale Harris


Dantoy Thorbjorn set za čaj

Dantoy Thorbjorn set za čaj

Dantoy Thorbjorn čajni set dio je Thorbjøn linije koja kombinira klasičnu igru ​​uloga i priče. Svaki set dolazi sa nedostajućim ledenim kristalom koji pomaže zabavi i uključuje skrivanje, a ledeni kristal se često može izgubiti u jednoj od torti. Tko će ga pronaći?


Zbirka dinosaura koji je pokakao

Zbirka Dinosauri koji su poopali Toma Fletchera

Otkrijte pooptastičan svijet Dina i Dannyja, od Toma Fletchera i kolege iz McFly benda Dougieja Poyntera! U ovoj svečanoj gozbi ima izmeta, darova i prapovijesnih stvorenja!

 • Dinosaur koji je pokakao princezu
 • Dinosaur koji je pokakao krevet
 • Dinosaur koji je pokakao planet
 • Dinosaur koji je pokakao Božić
 • Dinosaur koji je pokakao gusara
 • Dinosaur koji je pokakao prošlost

cience4You moj prvi znanstveni komplet

Science4You Moj prvi znanstveni komplet

Znanstveni kompleti Science4You kombiniraju zabavu s obrazovanjem u stvarnom svijetu potičući znatiželju i eksperimentiranje. Djeca će uživati ​​u igri s roditeljima i prijateljima dok uče o različitim znanstvenim područjima.

Dobijte dugine boje s tri osnovne boje. Napravite fantastične slike s mjehurićima od sapunice. Uzgajajte fantastično cvijeće i promatrajte živa bića. Napravite ludo tijesto za koje niste sigurni da li želi biti čvrsto ili tekuće.

Napravite 26 eksperimenata. 31 komad sadržaja u pakiranju. Uključuje edukativnu knjigu.

Za uzrast od 4 i više godina.


Mala kutija knjiga

Mala kutija knjiga

Poklonite inkluzivne priče ovog Božića uz a Mala kutija knjiga. Ove prekrasne kutije za knjige slave zastupljenost svih rasa, kultura i obitelji. Oni su idealan božićni poklon za diverzifikaciju dječjih polica s knjigama – tako da uistinu odražavaju društvo u kojem živimo.

Za svaku kupljenu pretplatu Little Box of Books donira knjigu dobrotvornom partneru, Knjižnica na pragu, koji je čitao knjige s djecom koja žive u najugroženijim dijelovima Londona.

Postoje kutije za knjige za 0-3 godine, 4-7 godina i 8-11 godina a mogu se kupiti kao jednokratna poklon kutija ili kao mjesečna pretplata.


Maped Creativ LCD Magic Tablet

Maped Creativ LCD Magic Tablet

Maped Creativ nudi kolekciju inovativnih, ultra zabavnih i poticajnih ručno izrađenih aktivnosti za izradu vlastitih ruku, izradu jedinstvenih kreacija i igranje sa svojim kreacijama.

Neka vaše dijete koristi Maped LCD čarobni tablet za crtanje, pisanje i beskrajnu zabavu. Magija: ekran se briše pritiskom na tipku! Zaključajte zaslon gumbom na stražnjoj strani kako biste zadržali crtež ili bilješke.

S olovkom dijete piše, crta ili crta na tabletu. Za brisanje morate pritisnuti gumb „čarobni štapić“. Više nego početi iznova i iznova.


Sussed kartaška igra žuta

Sussed kartaška igra – urnebesno žuta

Otkrijte što drugi igrači imaju za reći o letenju na Mjesec, čuvanju tajni, postajanju nevidljivim, neustrašivim – i mnogo, puno više.

 • Izazovite svoju obitelj i prijatelje da vidite tko zna tko najbolji
 • Koliko možete biti u krivu?! Osvojite osvojene bodove!
 • Višestruko nagrađivana kartaška igra veličine putovanja koja poboljšava socijalno zdravlje
 • Pogodno za video pozive | 220 pitanja za početak razgovora, 660 odgovora, 150 tablica rezultata | 2 – 10 igrača
 • Pogodno za uzrast 6+

Sussed kartaška igra Wacky Orange

Sussed kartaška igra – Wacky Orange

Otkrijte što drugi igrači imaju za reći o pridruživanju klasama magije, nepopularnim mišljenjima, razbijanju šifri, preživljavanju u divljini – i mnogo, puno više.

 • Izazovite svoju obitelj i prijatelje da vidite tko zna tko najbolji
 • Koliko možete biti u krivu?! Osvojite osvojene bodove!
 • Višestruko nagrađivana kartaška igra veličine putovanja koja poboljšava socijalno zdravlje
 • Pogodno za video pozive | Preko 200 pitanja za početak razgovora, preko 650 odgovora, 36 ABC i Joker kartica | 2 – 8 igrača
 • Pogodno za uzrast 7+

Geomag Magicube Word Building

Geomag Magicube Word Building

Geomag Magicube je novi građevinski sustav koji je kreirao Geomag. Geomag je iznova osmislio igru ​​građenja s novim magnetskim kockama, čineći je zabavnijom i prije svega čarobnom! Kocke se mogu spojiti sa svake strane, pa čak i ostati obješene!


Ekstravagantna mješavina za kolače od medenjaka u boci

Ekstravagantna mješavina za kolače od medenjaka u boci

Zaista lijep mali brend pod nazivom Bottled Baking Co. Oni prave pripremljene mješavine za kolače, kolače i kolačiće – pečenje je vrlo jednostavno i bez problema.

Savršeno za dovođenje djece u kuhinju i učenje kako peći ukusne poslastice.


Abeec Art Pad

abeec Scratch Art Pads

Uložak za struganje s visokokvalitetnim debelim papirom izvrstan je kao punilo vrećica za zabavu za djecu ili kao poklon za djecu. Djeca ili odrasli će voljeti koristiti i biti kreativni s ovim jastučićima za struganje.

Uključuje 2 robusna plastična alata za grebanje. Koristite alate za grebanje da izgrebete crnu mat površinu papira, otkrivajući duginu pozadinu – stvara nevjerojatna kreativna umjetnička djela i škrabotine. Čini izvrsnu umjetničku i zanatsku aktivnost crtanja za djecu ili odrasle entuzijaste umjetnosti.


Kućni ljubimci u torbici

Kućni ljubimci u torbici

Oživite svoj izgled uz Purse Pets! Ovi fantastični interaktivni kućni ljubimci prepuni su torbice. Odgovaraju na vaš dodir, stvarno trepću i imaju preko 25 uzbudljivih zvukova i reakcija jedinstvenih za svaki stil Purse Pet’s!

Uz Purse Pets, prijateljstvo susreće modu! Ponesite svoju super slatku torbicu sa sobom gdje god da krenete.


Osvojite Science4you My First Science Kit

Kako bismo pomogli vašem mališanu da spoji zabavu s obrazovanjem iz stvarnog svijeta poticanjem znatiželje i eksperimentiranjem, imamo dovoljno sreće da imamo Science4You Moj prvi znanstveni komplet dati.

NAGRADA: Science4you Moj prvi znanstveni komplet

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Science4you Moj prvi znanstveni komplet

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar