Savjeti za kućnu zabavu u karanteni

11
Savjeti za kućnu zabavu u karanteni

Savjeti za kućnu zabavu u karanteni

Pandemija je bila teška za sve nas. Stvari su se potpuno preokrenule i svakodnevne životne aktivnosti su se znatno promijenile. Veličanstveno slavlje čini se tradicionalnom stvari koju smo radili. Sada kada se stvari otvaraju, počeli smo unositi normalne situacije u naš životni stil. Pogledajmo nekoliko savjeta koje možete uzeti u obzir ako planirate kućnu zabavu u karanteni.

Pozivnice

Prije godinu dana kao da ste upravo pozvali prijatelje i obitelj na kućnu zabavu na improviziranoj osnovi, sada se ne može učiniti. Morate postaviti raspored za svoju zabavu. Stvari više nisu kako su bile. Unaprijed pozovite svoje prijatelje i obitelj kako bi mogli unaprijed planirati kako će upravljati svojim vremenom i ostalim bitnim stvarima prije nego što se pojave na vašoj zabavi. Pozivnica drži ključ za savršeno planiranje obiteljskih proslava u trenutnoj situaciji pandemije.

Prikaži Transparentnost

Budite vrlo jasni u svemu od pozivnice pa nadalje. Zapamtite da je zabava u karanteni i nitko ne želi nikakva čudna iznenađenja nakon dolaska na zabavu. Obavijestite svoje goste tko će još biti na zabavi, koja pravila ste postavili za zabavu i što ne. Bolje je biti jasan i transparentan od početka vremena nego raščistiti stvari usred zabave.

Zabava

Svi smo gladni zabave i želimo svoj udio u njoj. Budući da će ljudi koji će stići biti manji, možete se dogovoriti za tematsku zabavu. Svi moraju pratiti temu i ući u skladu s tim. Nabavite neke dobre društvene igre, pub kvizove, itd. Izvadite taj karaoke stroj koji imate, iznesite svaki mogući izvor zabave. Uzmite i slatku tortu. Naručite tortu online u Bangaloreu putem raznih online pekara dostupnih. Dobro se zabavite i ponovno se okupite s prijateljima i obitelji. To će vam dati mentalni predah koji ne možete ni shvatiti.

Opći savjeti

Neka vaši gosti poduzmu sve sigurnosne mjere koje žele. Ako žele zadržati svoje maske, neka im. Udobnost i sigurnost vaših gostiju od najveće su važnosti. Neki bi gosti željeli oprati ruke svakih 5 minuta. Nemojte se time uznemiravati. Žele se dezinficirati i u tome nema ništa loše. Što se tiče dezinfekcije, morate zadržati pregršt boca sa dezinfekcijom. To je jedna od bitnih stavki zabave bez koje se proslava ne može dogoditi u ovom aktualnom vremenu. Uz ukusnu hranu i piće na jelovniku, možete imati i neke namirnice koje imaju zdrave kvalitete i neke napitke koji mogu djelovati kao pojačivači imuniteta. Ovo može biti dobar dodatak zabavi u karantenu. Budući da ćete pozvati samo svoje bliske prijatelje i obitelj, ovo je prekrasna prilika da isprobate neke jedinstvene stvari. Dodajte neke osobne dodatke svojoj zabavi, bilo da se radi o hrani, dekoraciji ili onome u čemu se osjećate ugodno.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar