Sablasni pozdravi za Noć vještica od Poundstretchera + #Giveaway

4
Sablasni pozdravi za Noć vještica od Poundstretchera + #Giveaway

AD | Nadaren

Sablasni pozdrav! Skoro je ono doba godine kada se približavaju noći, kade su otvorene, a djeca se uzbuđuju zbog mogućnosti Trick or Treating.

Poundstretcher je SMRTNO uzbuđen što može objaviti da ima niz sablasnih Halloween široku paletu proizvoda za Noć vještica i osnovnih potrepština Trick or Treat, uključujući slatkiše, Gonke za Noć vještica, partyware i uređenje doma! Osim toga, njihov zabavni BONEZ mogao bi stvarati probleme u prolazu!

Sablasni pozdravi: pripremite ukrase za Noć vještica ODMAH!

Prošli su dani kada je Noć vještica proslavljala jednu noć, čim se kalendar prevrne i označi početak listopada, naći ćete prijatelje i članove obitelji koji pripremaju svoje domove za sezonu. Uređenje kuće u Ukrasi inspirirani Halloween, misli na šišmiše, misli na duhove i duhove i paučinu (mnogi od njih će prirodno pronaći nekoliko njih razbacanih po kući). Vrijeme je da prigrlite proslave i pokažete svoje vještine ukrašavanja svojim susjedima – rado smo poznati kao kuća za Noć vještica na uglu kao Što je tata rekao voli sve van.

Poundstretcher Ghostly pozdravi

Trick ili Treaters dobrodošlice

Trick or Treating (ili Halloweening kako se zvalo na sjeveru kad sam bio mali) jedno je od onih prava prolaska kroz djetinjstvo. Iako možda ne živimo u svijetu kakav smo nekada živjeli u dobra stara vremena, sigurnost i zaštita uvijek su nešto što bismo trebali uzeti u obzir kada je u pitanju Trick or Treating. Prisustvo odrasle osobe kada vodite mališane da kucaju na vrata, kao i prisustvo odrasle osobe kada otvara vrata Tricku ili Treatersu. Posjećivati ​​samo kuće u kojima žive prijatelji i obitelj kako biste znali tko je iza vrata itd.

Pravilo bundeve

Moje susjedstvo radi po pravilu bundeve za Trick or Treaters… Ako je bundeva vani onda je u redu kucati za Trick or Treating. Ako nema bundeve, ostavite ukućane na miru i nastavite do sljedeće kuće. Ovo jako dobro funkcionira s djecom i obiteljima u tom području koji razumiju i prihvaćaju da ne žele svi sudjelovati u proslavama.

Slatke poslastice

Želio bih misliti da svi nudimo više poslastica nego trikova na Noć vještica, uz ponude slatke poslastice čineći ga pristupačnijim zalihe za one koji vam kucaju na vrata. Također volimo dodati voće i Fruit Bowl poslastice kako bismo djeci pružili raznolikost pri odabiru onoga što bi željeli ponijeti kući.

Noć vještica kod kuće

Iz mnogo razloga možda nećete dovršiti Trick ili Treating s obitelji i prijateljima, i to je u redu. Nema razloga da još uvijek maksimalno iskoristite sezonu uređenjem kuće, a možda čak i vrta. Iako možda mislite da je lov po kući i vrtu ograničen na Uskrs, pogriješili biste – Noć vještica je savršeno vrijeme za uživanje. Noć vještica kod kuće.

Savršeno je vrijeme da isprobate neke zabavne i funky recepte za Noć vještica:

Igra BONEZ Halloween kod kuće

Bonez!

Tko kaže da bi Elf On The Shelf jedini trebao imati malo nestašluka tijekom godine? PREDSTAVLJAMO BONEZ!

BONEZ the Naughty Skeleton je Poundstretcherova ekskluzivna igračka za Noć vještica! Jednostavno pustite BONEZA da se opusti noću – on oživljava kada su djeca u krevetu (na zabavan i potpuno ne jeziv način, još nam trebaju ta djeca za spavanje!). BONEZ će se pripremiti za sve vrste, poput izvođenja trika ili poslastice preko noći uoči Noći vještica. Djeca će apsolutno voljeti otkrivati ​​što je nestašni BONEZ napravio u noći, a uživat će još više ako im je ostavio poslasticu! Ne zaboravite preuzeti BONEZ Halloween kod kuće.

Ne zaboravite se zabaviti, ostanite sigurni i sablasni pozdravi!

Osvojite Poundstretcher Spooktacular paket

Kako bismo vam pomogli da se pripremite za Noć vještica i zabavite se slaveći sablasnost, imamo dovoljno sreće da darujemo Poundstretcher Spooktacular Bundle (koji uključuje luk od balona za Noć vještica, partyware, uzbudljivi gonk za Noć vještica i ukrase za kućanstvo za Noć vještica).

NAGRADA: Poundstretcher Spooktacular Bundle

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su neobavezni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Poundstretcher sablasni paket

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar