Povratak u školu, Butlini i glazbeni kreveti #LittleLoves

6
Povratak u školu, Butlini i glazbeni kreveti #LittleLoves

Čudno je sjediti i pisati ovo #Male Ljubavi ažurirati gotovo tjedan dana prije kraja mjeseca. Sa sljedećim petkom početkom listopada (kako se to dogodilo?) znači da je moja mjesečna ažuriranja o malim stvarima koje su donijele osmijeh, smijeh ili sreću u moj život ranije. Nije da to znači da nemam što podijeliti s vama, jer unatoč tome što sam poranio, bio je naporan mjesec.

Ovomjesečni #LittleLoves…

Svaki mjesec dijelim svoje #Male Ljubavi, prilika da razmislim o stvarima koje sam pročitao, gledao, čuo i čuo. Kao i isticanje onoga što sam nosila i bilo koje druge istaknute točke u mom životu. Ne radi se o velikim stvarima, nego o svim onim malim malim ljubavima koje čine svakodnevnicu.

#LittleLoves Boo Roo i Tigger također - rujan 2021

Čitati

Osjećam tužan osjećaj razočaranja samim sobom dok sam ovaj mjesec prekinuo svoj dugogodišnji niz čitanja na svom Kindle Paperwhiteu. Život mi ometa vrijeme čitanja – kako se usuđuje?? To, međutim, znači da sam maksimalno iskoristio vrijeme koje sam morao čitati. Upuštati se u nekoliko serija knjiga, gubiti se u pričama i likovima raširenim kroz nekoliko knjiga – dobivati ​​dubinsku proširenu priču, a ne zbijenu u jednu knjigu.

Gledao

Dok sam hvatao korak s pisanjem postova na blogu (pišem ih rukom prije nego što ih kopiram na svoj blog) počeo sam napredovati u svim TV serijama koje sam snimio na našem Sky+ boxu. Gledajući bolnica (BBC2) postavljena nad pandemijom ističući borbe različitih odjela i kako se nastavljaju boriti za pacijente pod svojom skrbi. Kao radnik NHS-a, uvijek sam jako ponosan na organizaciju u kojoj radim. To je stvorilo neke srcedrapajuće scene i priče – trebat će dugo vremena da se NHS oporavi od kašnjenja u liječenju itd., za mnoge je to već prekasno.

Obilježavajući 20. godišnjicu terorističkih napada u Americi, Što je tata rekao i ja sjeli smo gledati 9/11: Jedan dan u Americi miniserija na National Geographicu. Zaista srceparajuće vidjeti priče onih koji su bili tamo, kako je to utjecalo na njih u to vrijeme, kako još uvijek utječe na njih i gubitke koje su pretrpjeli.

Čuo

Između pandemije, financijskih pritisaka i Rooove ozljede koljena nismo bili sigurni da ćemo ove godine uspjeti odvesti djecu. Međutim, uspjeli smo pronaći Butlins Just For Tots break u Mineheadu po povoljnoj cijeni. Izvođenje djece iz škole na četiri dana – Kontroverzno, znam, ali početak je školske godine i vrijeme za obitelj je uvijek važno. Ima li boljeg načina za početak odmora od slušanja Butlinsovi popisi pjesama na Spotifyju tijekom putovanja. Četiri dana smo se smijali slapstick komediji, cvilili u bazenu i pjevali uz predstave i nastupe – Doista čarobno.

Nosio

To ne može biti a #Male Ljubavi ažurirati u rujnu bez spominjanja natrag u školske uniforme. Postepeni početak povratka u školu značio je da je Roo imala još nekoliko dana za pripremu – iako je ranojutarnji autobus za nju još uvijek bio šok za sustav. U odnosu ljubavi/mržnje prema školskim uniformama (cijena za jednu stvar!) izgledaju divno prvih dana obučeni u svježe uniforme, za koje se samo nadam da će preživjeti školsku godinu.

#Mala voli natrag u školu - Tigar i praščiće 2021
#LittleLoves Back to School - Roo 2021

Napravljeno

Početkom godine Roo me posjeo i Što je tata rekao dolje da pogleda PowerPoint prezentaciju koju je napravila opravdavajući razloge zašto bi trebala prijeći na bračni krevet u svojoj sobi. Nakon početnog hihotanja zbog njezine smjelosti i davanja petice za to što ga je spojila, rekli smo da je to nešto o čemu ćemo razmišljati.

Konačno, nakon mjeseci nagovještaja i WhatsApp fotografija prekrasnih kreveta, ona ima novi bračni krevet, što je dovelo do toga da smo preuredili Tiggerov krevet jer je on dobio Rooov stari dnevni krevet IKEA Hermes. Razmišljali smo o tome da praščića premjestimo u Tiggerov stari krevet s čahurom ispod, međutim, ona je toliko mrzovoljna u krevetu da je često nalazimo pola unutra-pola vani u krevetu njezine dječje kuće pa je najbolje da je držimo blizu poda za vrijeme vrijeme.

posljednje

Kako su ljetni praznici iza nas, počeo sam ažurirati dječje Amazonove liste želja za njihove rođendane u studenom i Božić. Izvrsno za praćenje cijena kako bih mogao zgrabiti povoljne cijene kada se dogode. Iako se borim da izvučem ideje iz Tiggera – što kupiti dječaku od 11 godina?

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar