Poricanje odgovornosti

Odricanje od odgovornosti za ugkan

Ako trebate više informacija ili imate bilo kakva pitanja o našoj web stranici odricanja od odgovornosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte na [email protected] Odricanje od odgovornosti stvoreno je pomoću Odricanja od odgovornosti .

Odricanje od odgovornosti za ugkan

Sve informacije na ovoj stranici – https://ugkan.com/ – objavljene su u dobroj namjeri i samo u svrhu općeg informiranja. ugkan ne daje nikakve izjave niti jamstva u pogledu potpunosti, pouzdanosti ili točnosti ovih informacija. Sve radnje koje poduzmete na temelju informacija koje pronađete na ovoj stranici (ugkan), poduzimate isključivo na vlastitu odgovornost. ugkan neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i/ili štetu u vezi s korištenjem naše web stranice.

S naše stranice možete posjetiti druge stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne poveznice na korisne i etičke stranice, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih stranica. Ove veze na druge stranice ne predstavljaju preporuku za sav sadržaj na tim stranicama. Vlasnici i sadržaj web-mjesta mogu se promijeniti bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda postala „loša“.

Također imajte na umu da kada napustite našu stranicu, druge stranice mogu imati drugačija pravila privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Provjerite jeste li provjerili pravila privatnosti ovih web-mjesta kao i njihove „Uvjete pružanja usluge“ prije nego što se upustite u bilo koju tvrtku ili učitate bilo kakve informacije.

Pristanak

Korištenjem naše stranice pristajete na naše odricanje od odgovornosti i slažete se s njegovim uvjetima.

Ažuriraj

Ako ažuriramo, izmijenimo ili izvršimo bilo kakve izmjene u ovom dokumentu, te promjene bit će vidljivo objavljene ovdje.