Play-Doh usluga zaštite doma + #Giveaway

6
Play-Doh usluga zaštite doma + #Giveaway

AD | Darovite / Affiliate veze

Razumijemo. Play-Doh može izazvati nered. Ali, zahvaljujući Play-Doh usluga zaštite doma, sada možete mahnuti Play-Doh-u u tepihu, između nožnih prstiju ili zaglavljeni između jastuka sofe. Ovaj prvi u svojoj vrsti, koji su odobrili roditelji, pomoći će vam da zaštitite svoj dom od Play-Doh-a, tako da se nikada nećete bojati ponovno osloboditi dječju kreativnost za miješanje doh-a.

Budući da može izazvati nered, ali sve je u pripremi!

Izradite vlastiti Play-Doh komplet za kućnu zaštitu

Play-Doh usluga zaštite doma

Svatko tko me poznaje u ’stvarnom životu‘ reći će vam da je u cjelini neuredna igra rezervirana za školu. Više sam nego sretan što mogu iskoristiti sve svjetlucave, ljepilo itd. koje žele u školi gdje ih ne moram čistiti (jer postaje SVUGDJE, POSVUDA!). S obzirom na moju odbojnost prema neredu, Play-Doh mi je došao u pomoć s a Play-Doh usluga zaštite doma komplet, kompletan sa svime što bi mi moglo trebati da ublažim stres zbog nereda. Dopuštajući Pigletu da maksimalno iskoristi gnječenje i gnječenje Play-Doha kroz svoje prste, na stolu i stvara remek-djela uz pomoć kalupa za kolačiće.

Pa sam mislila da ću podijeliti s vama ono što je uključeno u slučaju da ste majka bez nereda poput mene koja treba dobiti jedno od ovih u svom životu.

  • Kutija za pohranu – uvijek dobro držati neurednu igru ​​podalje i izvan dohvata malih ruku kada se ne koristi
  • Stolnjak koji se može brisati – zaštitite svoj stol od nereda koji će se dogoditi
  • Pregača – zaštita dječje odjeće od većine nereda, jer suočimo se s tim, čak i s pregačom sve-u-jednom, uspjeli bi je navući na odjeću
  • Play-Doh – podrazumijeva se da to treba uključiti, ali za svaki slučaj
  • Traka za prašinu i četka – prijeko potrebno za brisanje većine nereda
  • Spužva – bez brige obrišite nered

Uz komplet, dodala sam i neke stare kalupe za kolačiće i plastični pribor za jelo za bebe koji je sjedio u ladici (iako Praščiću skoro šest godina!).

Play-Doh je dokaz za vaš dom

Imate li svoju Play-Doh usluga zaštite doma spreman? Nevjerojatan! Jednostavno upotrijebite ove savjete i trikove kako biste Play-Doh dokazali svoj dom danas:

Play-Doh usluga zaštite doma

Sve je u pripremi

Prvo pravilo zaštite doma je da je sve u pripremi! Postavite stolnjake koje se mogu brisati, rasporedite gumene prostirke i pregaču na svoju kreativnu djecu kako biste postavili scenu za Play-Doh posljedice bez stresa.

Hoovers je spreman

Kako biste izbjegli da se Play-Doh ušulja u svaki kutak, možete ga jednostavno podići; uvjeravamo vas da većina hoovers neće biti oštećena u tom procesu!

Nije kasno da se taj nered preokrene

Živopisne boje oživljavaju kreacije vaše djece, ali povremeno mogu uzrokovati da dio ove kreativnosti završi na odjeći. Jednostavno pomiješajte ½ žličice deterdženta za pranje posuđa s toplom vodom i nježno ubrišite na mjesto, da bi majica bila kao nova.

Play-Doh u bijegu? Samo dodajte još Play-Doh!

Borite se da zgrabite taj posljednji mali komadić pobjeglog Play-Doha? Pa za većinu površina kao što su tepisi, podne ploče, sofe ili čak autosjedalice, jednostavno uzmite još Play-Doh-a, omekšajte ga i pritisnite na nedostižnu točku. Voila!

Sačuvajte taj tepih za još jednu mrlju od tepiha

Neuredna igra ponekad može učiniti vaš tepih malo lošijim za trošenje. Ostavite Play-Doh da se potpuno osuši (samo nekoliko sati bi bilo dobro!), a zatim uzmite rezervnu četkicu za zube i riješite se tih neugodnih malih mrlja.

Više o Play-Doh usluzi za zaštitu doma saznajte na www.playdohhomeprotectionservice.com

Play-Doh usluga zaštite doma

Osvojite Play-Doh 4 paket divljih netoksičnih boja

Kako bismo vam pomogli da se manje opterećujete zbog neuredne igre kod kuće, dovoljno smo sretni što imamo a Play-Doh 4 pakiranje divljih netoksičnih boja plus pregača Play-Doh Home Protection Service za darivanje.

NAGRADA: Play-Doh 4 paketa divljih netoksičnih boja i Play-Doh pregača za kućnu zaštitu

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su izborni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Play-Doh paket usluga zaštite doma

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar