Nintendo Switch igre za poklon ovog Božića

7
Nintendo Switch igre za poklon ovog Božića

AD | Darovite / Affiliate veze

Božićno uzbuđenje buja u zraku. Blagi dašak zvona i božićne glazbe pjevuši kroz vaše uši i sve su svečane poslastice kupljene. Ovo je prekrasno doba godine ispunjeno obitelji i prijateljima. Ali jedna stvar koja svakoga može zbuniti je što kupiti na dar određenim osobama? Za neke je ljude jednostavno kupiti, dok je za druge malo teško. Međutim, mnogi će imati neki oblik igraće konzole, a jedan od popularnih je Nintendo Switch.

Nintendo Switch igre za poklon ovog Božića

Nintendo Switch lansiran je 2017. godine i od tada je bio omiljeni među djecom i odraslima. Fleksibilnost konzole koju možete povezati s TV-om, kao i ručni uređaj, čini ga odličnim izborom za igranje igara. Međutim, pronalaženje pravih igara često vam može predstavljati mali izazov. Ako imate nekoga za kupiti za koji posjeduje Nintendo Switch onda je nova igra savršen izbor. Pronašao sam odličan izbor za vas.

Ne zaboravite sudjelovati u nagradnoj igri za svoju priliku za pobjedu.


Moja prijateljica Peppa Pig

Moja prijateljica Peppa Pig

Započnite zabavnu avanturu s Peppa Pig! Stvorite svoj lik, pozvonite na vrata i uđite u popularnu TV emisiju. Peppa predlaže aktivnosti gdje god krenete, od muzeja do grada krumpira. Pomozite pronaći naočale Daddy Pig-a, pratite šumske tragove, prskajte po blatnim lokvama i još mnogo toga. Svako vrijeme igranja je drugačije

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 3+


ŠAPA patrola Film: Avanturistički gradski pozivi

ŠAPA patrola Film: Avanturistički gradski pozivi

Igrajte kao svoje omiljene štence, uključujući Chasea, Skyea, Marshalla i novu uličnu gradsku djevojku, Liberty – i upotrijebite njihove jedinstvene sposobnosti u misijama spašavanja visokog adrenalina. Koristite gadgete i vozila sljedeće razine da istražite potpuno nove lokacije iz filma PAW Patrol: The Movie. Možete igrati solo ili u co-pup modu na kauču s prijateljem, u ovoj zabavnoj 3D platformskoj avanturi.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 3+


PJ maske_ Heroji noći

PJ maske: Heroji noći

Uđite u noć da spasite dan kao Catboy, Owlette i Gekko! Upotrijebite svoje supermoći da istražite svijet PJ maski i pronađite skrivene kolekcionarske predmete u platformskoj avanturi za male heroje. Možete li spriječiti negativce Romea, Luna Girl i Night Ninju da zauzmu svijet?

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 3+


Blaze and The Monster Machines_ Axle City Racers

Blaze i The Monster Machines: Axle City Racers

Natječite se s do 4 igrača u načinu rada s podijeljenim zaslonom na kauču, pripremite se za utrku s Blazeom i njegovim prijateljima čudovištem strojem. Pojačajte se uz povećanje brzine, nadogradnje i jedinstvene sposobnosti karaktera ili osvojite Kup na Axle City Grand Prixu, Monster Dome i još mnogo toga, svijet Blazea možete istražiti.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 3+


LOL iznenađenje!  Noć filma (Nintendo Switch)

LOL iznenađenje! Noć filma

Potrudite se postati filmska zvijezda i oplemenite je posljednjom modom! Nastupite u raznim aktivnostima i igrama i upoznajte žestoke prijatelje na svom putu da postanete najbolja glumica u LOL Villeu. Morat ćete vježbati svoje linije, sudjelovati u vlastitom fotografiranju i istraživati ​​različite filmske setove, sve u potrazi za zvijezdom na LOL Boulevardu!

Svako fizičko izdanje igre dolazi s 1 od 6 EKSKLUZIVNO LOL iznenađenje! Filmske noćne čari u paketu.

Dostupno na Nintendo Switchu
Namijenjeno 3+


Brzi i žestoki uspon SH1FT3R

Brzi i žestoki uspon SH1FT3R

Inspirirana hitom Netflix showom, ova nova trkaća igra uzbudljiv je trkaći turnir koji se održava na nizu nevjerojatnih lokacija iz cijelog svijeta, uključujući Los Angeles, Rio de Janeiro i pustinju Saharu. Igrači se mogu utrkivati ​​kao jedan od svojih omiljenih likova, uključujući Tonyja Toretta ili kao član kriminalne bande SH1FT3R u modu priče, co-op-u ili online multiplayeru za do 6 igrača.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 6+


Last Kids on Earth i The Staff Of Doom

Last Kids on Earth i The Staff Of Doom

Igrajte kao Jack, Quint, June ili Dirk u potrazi za dijelovima koji nedostaju ultra-moćnog Staff of Doom. Uz kultni grad Wakefield, igrači se mogu udružiti s obitelji i prijateljima kako bi porazili Malondrea, nadogradili opremu, sposobnosti, Big Mamu i Treehouse kako bi se susreli s hordama zombija. Igrači mogu igrati solo ili s najviše 4 druga.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Zombi akcijska igra, namijenjena 6+


Velika avantura Spirit Luckyja

Velika avantura Spirit Luckyja

Inspiriran nadolazećim dugometražnim filmom DreamWorks Animation Spirit Untamed, osedlajte se za graničnu avanturu kakvu nema s Lucky i njezinim divljim mustangom, Spiritom. Igrači se mogu voziti kao Lucky sa svojim vjernim Mustangom, Spiritom i njezinim neustrašivim najboljim prijateljima, Abigail i Pru, u nove avanture lova na blago.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 6+


Obitelj Addams_ Mansion Mayhem

Obitelj Addams: Mansion Mayhem

Noć obiteljskih igara uskoro će postati zastrašujuće uzbudljiva! Spasite obiteljski dvorac Addams od uništenja u ovoj urnebesnoj 3D platformskoj avanturi za do četiri igrača. Igrajte miniigre u kojima ćete se naletati i preskakati jedni preko drugih kako biste pobijedili.

Dostupno na Nintendo Switch/Xbox/PS4/Steam
Namijenjeno 7+


Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Prilagodite svoj lik i dom te ukrasite krajolik (namještaj, ako želite!), dok stvarate svoj vlastiti raj na otoku. Doživite robustan novi sustav izrade – skupljajte materijale za izradu svega, od namještaja do alata!

Uživajte u raznim opuštajućim aktivnostima kao što su vrtlarstvo, ribolov, uređenje, interakcija sa šarmantnim NPC-ima i još mnogo toga, dok klasična iskustva Animal Crossinga oživljavaju na zabavne nove načine unutar okruženja napuštenog otoka.

Na otoku može boraviti do osam igrača; četiri stanovnika istog otoka mogu igrati zajedno istovremeno na jednom sustavu.


Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Pridružite se Lottie i timu Paradise Planning dok putuju do lanca šarmantnih otoka u arhipelagu. Tamo mogu dizajnirati kuće za odmor iz snova svojih klijenata, urediti otočne objekte – poput škole i restorana – i otkriti nove načine stvaranja i personalizacije.


Osvojite videoigru My Friend Peppa Pig Nintendo Switch

Kako bismo pomogli vašem mališanu da započne zabavnu avanturu sa svinjom Peppom, dovoljno smo sretni da imamo kopiju Moja prijateljica Peppa Pig na Nintendo Switchu dati.

NAGRADA: Video igrica My Friend Peppa Pig na Nintendo Switchu

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su izborni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Moja prijateljica Peppa Pig Nintendo Switch video igra

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar