Mjesečni ciljevi za listopad 2021. – Organizacija doma

4
Mjesečni ciljevi za listopad 2021. – Organizacija doma

AD | Partnerske veze

Znao sam unaprijed da će rujan biti naporan mjesec kada sam došao postaviti svoje mjesečne ciljeve; međutim, još uvijek sam uspio podcijeniti koliko ću igrati nadoknađivanje cijeli mjesec. Iako se osjećam kao da sam prošlog mjeseca bio siromašan. Uspio sam ugurati zabavu s djecom u zadnji tren na kraju školskih praznika, stvarnost koja se vraća u školsku rutinu plus podmukli odmor za Butlins – sve između mog dnevnog posla, bloganja i svakodnevne obitelji život. Ne mogu se požaliti, ostavljaju mi ​​divne uspomene.

Kako sam se snašao s prošlomjesečnim ciljevima?

Kao što sam planirao Mjesečni ciljevi u rujnu Pristupio sam tome na način na koji većina ljudi pristupa Novoj godini – novi početak. Koristeći novu školsku godinu kao početak potrebno mi je da stvari dovršim i postignem. S puno više posla nego što sam očekivao, sve sam uspio, ali sam na pravom putu.

Put do oporavka i rehabilitacije

Nakon fantastične vijesti od Rooine ortopedske konzultantice da joj neće biti potrebna operacija zbog ozljede koljena, pripremili smo se (bez igre riječi) za ono što će reći fizioteka i plan za nadolazeće tjedne/mjesece rehabilitacije da je vratimo na njezin aktivni stil života. Nesklonost promicanju udobnih granica značila je da je to bio nizak početak fizioterapije, međutim, Roo je ubrzo shvatila da što je više izvodila vježbe, to je postajalo lakše. Vrijeme provedeno u bazenu u Butlinsu pomoglo joj je da opusti mišiće i možemo vidjeti koliko je daleko stigla ovog mjeseca. Kao i da je dobila OK da ponovno počne raditi tjelesnu i njezine sate izvedbenih umjetnosti.

Daljnji trening?

Budući da sam još relativno nova u svojoj ulozi u NHS-u (počevši još u travnju), pristupila sam svojoj ocjeni u nadi da ću obaviti minimalnu količinu dodatne obuke. Iako se u poslu osjećam kao da se lako mogu osloniti na svoje noge, ne osjećam se kao da sam pronašao područje koje me privlači da želim dodatno osposobiti se da to postane specijalizacija. Međutim, prijavio sam se za neke od sesija za dobrobit koje moje povjerenje organizira kako bih osigurao da svi radimo dobro i da imamo podršku tijekom pandemije i da radimo od kuće.

Top Blog Coaching

Život je kontinuirana krivulja učenja i unatoč tome što sam bloger 10 godina, još uvijek imam toliko toga što moram naučiti. Prijava na Top blog Coaching Hobi do vrhunca prije nekoliko mjeseci već me navelo da napravim promjene iza kulisa. Iako sam se nadao da ću ovog mjeseca odvojiti vrijeme za gledanje njihovih webinara i prethodnih videozapisa uživo kako bih nadoknadio sve. Nažalost, ovo je palo na dno moje liste obaveza i ostaje tamo sve do listopada.

Mjesečni ciljevi - listopad 2021

Moji planovi i ciljevi za listopad

Kad se svi vratimo u naše školske/radne rasporede, svi će listopadski mjesečni ciljevi biti usredotočeni na organizaciju doma – uglavnom oko kuće u pripremi za rođendan i Božić.

Nered s igračkama

Praščića je još uvijek u dobnoj skupini u kojoj su igračke u velikoj mjeri zastupljene tijekom njezina igranja kod kuće. Svaki put kad pogledam u njezinu spavaću sobu ili kut dnevnog boravka, čini mi se da se množe. Prošlo je dosta vremena otkako sam prošao kroz nju IKEA Kallax jedinica za pohranu ukloniti igračke s kojima se više ne igra, koje su prerasle ili su polomljene. Nadajući se da će na njezin rođendan i Božić u studenome napraviti malo prostora za sljedeću navalu igračaka.

Skladištenje u vrtu

Kako je blokada počela prošle godine, ažurirali smo različite dijelove našeg vrta, uključujući dječje igralište. Uz dodatak od Keter Garden skladišne ​​jedinice, savršen za držanje neuglednih kanti za otpatke, kao i za odlaganje bicikala, skutera i vrtnih igračaka. Međutim, sve izgleda kao da je upravo bačeno unutra i svaki put kad odem nešto izvaditi psujem. Dakle, sada je vrijeme da stvari posložite i spremite za zimu kako bi stvari bile u dobrom stanju za proljeće.

Facebook Marketplace

Nakon što smo ove godine preuredili nekoliko prostorija u našem domu, malo je stvari koje nam više ne služe. Nadam se da ću snimiti neke fotografije i dodati ih na Facebook Marketplace kako bismo oslobodili dodatni prostor prije nego što se praznična sezona spusti na nas.

Koje si mjesečne ciljeve postavljaš za mjesec koji je pred nama?

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar