Mjesečni ciljevi | studenog 2021

5
Mjesečni ciljevi |  studenog 2021

Listopad se uvijek osjeća kao prekretnica za naše obiteljske avanture i životne događaje. Nakon silaska s ljeta i stvarnosti, povratak u školu, koji nas pogađa zadnji tjedan ili dva u listopadu, signalizira da se život ponovno ubrzava za pola semestra i proslave Noći vještica. Ulazi u rođendanski mjesec, a onda i Božić. S time da smo uspjeli ugurati nekoliko obiteljskih avantura oko završetka mog dnevnog posla.

Kako sam se snašao s prošlomjesečnim ciljevima?

Znajući da će nadolazeći tjedni/mjeseci biti zauzeti, usredotočio sam se Mjesečni ciljevi listopada oko raščišćavanja i organiziranja. Nadajući se da će to ublažiti stres u nadolazećih nekoliko mjeseci dok kaos rođendana i Božića zavlada. Sveukupno, bio je to dobar mjesec za postizanje mojih ciljeva i osjećam se bolje jer znam da su mi te stvari označene s popisa.

Nered s igračkama

Konačno uskočiti u razvrstavanje po Praščićevim igračkama, knjigama i ormaru bio je vrlo dugo zakašnjeli zadatak. Pronašavši čitav niz stvari s kojima se više ne igra i uspjela je mnoge donirati lokalnoj dobrotvornoj trgovini. Njezina IKEA Kallax skladišna jedinica ponovno je organizirana i ima mjesta za nadolazeće teške rođendanske i božićne proslave igračaka.

Skladištenje u vrtu

Okućnica je pospremljena, igračke/bicikli odloženi i pohranjeni za zimske mjesece. Čudno mi je ne vidjeti komadiće i trzaje, ali siguran sam da će doći vrijeme da ih vratim iz skladišta u vrtu prije nego što to shvatim.

Facebook Marketplace

Kao što se i očekivalo, prodaja i dalje Facebook Marketplace je malo pogođen i promašen kada je u pitanju razina uspjeha. Uobičajeni šaljivdžije koji žele nešto za kikiriki i oni koji otkazuju u zadnji čas – iako su barem otkazali i jednostavno se nisu potrudili doći. Ostalo je još nekoliko stvari koje moram još jednom napraviti prije nego što ih odnesem u dobrotvornu trgovinu.

Mjesečni ciljevi - studeni 2021

Moji planovi i ciljevi za studeni

Pripremam se za početak užurbanog rođendanskog mjeseca, a svo troje djece će slaviti ovaj mjesec koji dolazi. Nakon uspjeha u fokusiranju svojih mjesečnih ciljeva na temu prošlog mjeseca, odlučio sam isprobati sličnu tehniku ​​i ovog mjeseca, fokusirajući svoje mjesečne ciljeve u studenom na organiziranje proslava.

Vodiči za božićne darove

Cijeli studeni dijelim razne vodiče za božićne darove. Isticanje robnih marki/tvrtki/proizvoda koje volimo u nadi da će vam pomoći kada je u pitanju božićna kupnja. Sastavljanje ovih zahtjeva zahtijeva puno posla, nešto što se uvijek pitam zašto sam se odlučio za njih dok sam usred svega. Moram pripremiti završne radove za ove vodiče za darove i zakazati ih na svom blogu i putem društvenih mreža.

Sretan rođendan, sretan rođendan, sretan rođendan

Dok se šalim kako smo loše planirali da svo troje djece slavi rođendan u istom mjesecu. Dolazim iz obitelji koja ima rođendane u prosincu pa mi se to ne čini čudnim. S obzirom na to, to znači da je organizacija ključna. Od poklona, ​​čestitki i kako bi pojedinačno željeli proslaviti svoje rođendane. Vrijeme je da provjerite je li sve kupljeno, zamotano i rezervirano.

Sretan Božić od nas vama

Nije onaj koji se osjeća ugodno ostavljajući sve kupnje darova, čestitke i zamatanje za Božić do prosinca. Volim osigurati da većinu završim prije vremena, što mi ostavlja vremena u prosincu da osiguram da su darovi/razglednice poslani prijateljima i obitelji koji žive daleko. Osim što nam omogućuje da se usredotočimo na zabavu i božićne svečanosti. Popisi su spremni, samo ih trebam djelovati.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar