Mjesečni ciljevi – rujan 2021

5
Mjesečni ciljevi – rujan 2021

Kako su brzo došli školski praznici, oni su opet skoro gotovi za još jednu godinu. S obzirom da se vrijeme mijenja svaki dan, imali smo dane u kojima je bilo vruće i vlažno, dane koji su bili toliko vlažni da je lako moglo doći do poplave. Uz dane u kojima je vjetar bio tako hladan i ljut da sam čeznula za svojom kolekcijom Joules šalova. Ali u cjelini, bio je to prekrasan mjesec za ponovno povezivanje kao obitelj – nešto što mi je stvarno trebalo nakon uzrujanosti i oštrih riječi primljenih u srpnju.

Kako sam se snašao s prošlomjesečnim ciljevima?

Uvijek je teško planirati mjesečne ciljeve za kolovoz jer nikad ne znam koliko će vremena biti na raspolaganju oko vraćanja djece kući. Život u izolaciji omogućila nam je priliku da uživamo u našem vremenu kod kuće i zauzvrat nas učinila više naviknutim da ispunimo dane jedni oko drugih i oko kuće/vrta. Mjesečni ciljevi I planirano za kolovoz usmjerena uglavnom na život kao obitelj i majčinstvo. S jednim ciljem usredotočujući se na to da ponovno organiziram svoj život na blogu.

Obiteljske avanture

Nakon što je planirao posjetiti atrakcije i aktivnosti unutar njih Istočna Anglija ovog ljeta bilo je divno još jednom glumiti turista u Norfolku. Pogotovo Great Yarmouth, jer je to mjesto gdje sam običavao posjećivati ​​obiteljske praznike prije nego što sam se kao tinejdžer preselio u Norfolk. Uživali smo u mješavini dana vani, dana hlađenja kod kuće itd. oko Rooovih dana volontiranja u ljetnom kampu za djecu s invaliditetom i, naravno, mojih i Što je tata rekaoradne smjene.

Istini za volju, tužan sam što se djeca u rujnu vraćaju u školu – iako znam da im nikada ne bih mogao ponuditi školovanje kod kuće kao alternativu pohađanju škole. Nešto što sam već znao, ali zaključavanje je zasigurno učvrstilo stvarnost.

Priprema za povratak u školu

Odlučni biti organizirani i sve pripremiti uoči posljednjih dana ljetnih praznika. Napravio sam popise za svako od djece, istaknuvši koja im je točno školska uniforma i pribor potrebni. Uspijevanje dobiti natrag u školsku uniformu osnovne stvari iz supermarketa. Pritom su pazili da su njihove cipele praktične, izdržljive i dorasle svakom djetetu. Prasac zahtijeva školske cipele za aktivno dijete zbog njezine hipermobilnosti i čestih padova – hvala Bogu za zaštitu prstiju, iako bi bilo lijepo vidjeti ovo na više ‚djevojačkih‘ cipela.

Ispraznite pristiglu poštu

Dok sam ovaj mjesec sastavljao svoje popise obaveza, odvojio sam vrijeme kako bih osigurao da su sve e-poruke u mojoj pristigloj pošti ispravno označene. Da istaknem jesu li kampanje čekale fotografije, recenzije/sadržaj ili čekale dodatne radnje itd. Osim što je moja pristigla pošta izgledala šareno, omogućila mi je da neke zadatke izvršavam u blokovima umjesto da skačem s jedne stvari na drugu. Oslanjajući se na svog virtualnog asistenta da prođem kroz neoznačene e-poruke i odgovorim u moje ime linkovima uživo, pitanjima i e-porukama „hvala, ali ne hvala“ onima koji su bili neprikladni.

Sada dok pišem ovaj post na kraju mjeseca, moram reći da moj inbox izgleda puno bolje nego ikad prije. Samo trebam nastaviti s radnjama koje sam poduzeo ovaj mjesec kako ne bi opet zapao u nered.

Mjesečni ciljevi - rujan 2021

Moji planovi i ciljevi za rujan

Po mnogočemu rujan uvijek gledam kao početak godine, više nego siječanj. U skladu s novom školskom godinom, počinjemo planirati rođendane i Božić, kao i prilagodbu na školske trke, nakon školskih aktivnosti i ove godine moju ulogu u NHS-u. Pogledajmo mjesečne ciljeve koje postavljam za rujan…

Put do oporavka i rehabilitacije

Nakon što smo konačno razgovarali s Rooinim ortopedskim konzultantom, dobili smo vijest da joj neće biti potrebna nikakva operacija koljena (ja!). Nakon što je početkom lipnja ozlijedila koljeno, nagnječila je kost i ima preostale bolove od ozljede. Sada je vrijeme da prihvati fizioterapiju i slijedi put oporavka i rehabilitacije. No, ne nešto što će joj biti lako, ono što će joj omogućiti da se što više vrati svom prethodno aktivnom načinu života.

Daljnji trening?

Po prvi put nakon otprilike šest godina, trebala bih dobiti ocjenu za svoju novu ulogu u NHS-u. Jedno od pitanja o kojem moram unaprijed razmisliti je koje bih tečajeve želio pohađati tijekom sljedeće godine. Kao i da gledam svoje ciljeve u poslu/karijeri. Istini za volju, nemam pojma. Trenutačno sam zadovoljan s prijavom tri dana u tjednu i ispunjavanjem svih potrebnih zadataka. Nemam nikakvih aspiracija za budućnost pa moram razmisliti koja područja svog posla bih željela dublje istražiti.

Top Blog Coaching

Slijedeći vruće za petama moje kontinuirane alt slikovne oznake cilja i čišćenje/organiziranje moje pristigle pošte. Ovaj nadolazeći mjesec želio bih se usredotočiti na neke od njih Top blog Coaching webinari Hobby to Heyday koji su sjedili sa strane strpljivo čekajući da odvojim malo vremena za gledanje, djelovanje i promjenu načina na koji radim stvari. Život je neprekidna lekcija; Bloganje je isto, iako sam možda prošao 10 godina kasnije, to ne znači da znam sve – daleko od toga u stvari.

Koje ciljeve si postavljate za rujan?

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar