Koji je uvjet za rezervaciju u Capital Smart City

4
Koji je uvjet za rezervaciju u Capital Smart City

Neki izvanredni kreatori otvaraju nove stambene poslove kako bi ispunili generiranje privatnih preduvjeta ljudi u Islamabadu, a to je Capital Smart City. Capital Smart City sigurno dolazi na vrh kada govorimo o najboljim stambenim planovima u Islamabadu. Ovaj posao je započeo prije otpreme nakon završetka Capital Smart City Islamabad. Pametni glavni grad glavni je eruditski grad u Islamabadu i drugi čudesan grad u Pakistanu. Kada se izdvoji iz drugih stambenih planova, Smart City Islamabad ostaje neosporan. Sveukupno stanovništvo bit će u nenadmašnoj nevolji Kapitala što ga čini mjestom vrijednim doprinosa. Isto tako, stručnjaci će sve simultano i bizarno postaviti. Plan pothvata Capital Smart City raspoređen je prema ukupnim konotacijama i stvrdnjava. Sve je planirano kako bi se ljudima pružio miran, adekvatan, eko obavezan i današnji životni milje. Kao i rutinski, ovaj poduhvat ima temeljni potencijal stremljenja.

Perspektiva važnosti

Glavni pametni grad izborna jedinica je kritična točka vizije zbog koje se visoko zadužuje. Ovo mjesto voli zbunjujuću regiju za grad i iskreno je prikladno da uzmete u obzir sve što živite i premise chucks. Radna mjesta kao što su škole, nepobitni objekti, trgovačka područja, preporučne ceste i zapanjujuće bliže vašem domu dovest će vas do potpuno ugodnog i zadivljujuće manifestacije. To je baš kao što je naznačeno teorijskim gledištem, Capital Smart City okrug je ogroman.

Uvjet za dogovor u glavnom gradu Smart City

Sljedeća izvješća potrebna su u času upisa imovine u Smart city Capital.

  • CNIC Kopije dviju trupa tj. prodavač, Nabavljač
  • Izvješće o etiketi, oznake i prisutnost dvojice Thespians
  • Fotografije dvojice Thespians
  • Sva arhiva troškova, tj. predujam, gradska pristojba, naknada za dobit cvt nadalje, obveza pečata i tako dalje
  • Transformacija (izvadak iz FC.M) za svu dokumentaciju

CNIC kopije dviju trupa, prodavača i nabavljača

CNIC je obavezan od obje strane prilikom dogovora o upisu imovine. Ova bolest pomoći će u držanju podalje od tajanstvenih i imaginarnih kupaca što dovodi do ogromnih poslova naplaćuju nesreće u lancu vrijednosti. Ako dođe do kršenja uvjeta CNIC-a, osoba povezana s razmjenom bit će optužena.

Izvješće o etiketi, Oznake i prisutnost dvojice Thespiana

Prilikom upisa imovine najvažniji su dokumenti, izvješća, potpisi i najvažnija prisutnost određenih osoba. U trenutku kada pojedinac izvrši djelo treba vidjeti njegov žig. Uključen u djelo ne može biti promatrač još jednog potpisa na tom aktu. Ipak, idealno je jamčiti da se slobodni promatrači pokušavaju jamčiti da se mogu dati nepristrani dokazi, ako i kada je to potrebno.

Fotografije Dva Tespiana

Fotografije su također potrebne od kupca i prodavatelja jer je to dokaz da te osobe kupuju ili prodaju nekretnine.

Sva arhiva troškova

Prilikom kupnje nekretnine trebali biste od prodavatelja tražiti sve porezne papire. U trenutku kada kupite kuću, možete dobiti gomilu izvoda procjene. Oni uključuju prihod od stambenih zajmova i fokusiraju se koje ste platili da biste dobili niže troškove financiranja.

Transformacija (izvadak iz FC.M) za svu dokumentaciju

Kupcima zemljišta neophodna je transformacija vlasništva. Ako dođe do pojave neagrarnog zemljišta i za kupce podova i potkrovlja, preobrazba je legitiman običaj i nemogućnost da se kao takva ne uklanja izravno u posjedu.

Biografija autora

Muhammad Junaid je viši analitičar i stručnjak za tražilice. Veliko iskustvo kao glavni pisac u Sigma Properties |Taj Residence. Radite godinama s domaćim i međunarodnim poduzećima. Također, zastupajte poznate brendove u UAE.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar