Koje su najbolje Salesforce konzultantske tvrtke?

0
Koje su najbolje Salesforce konzultantske tvrtke?

Salesforce konzultantske tvrtke pružaju inovativna Salesforce rješenja tvrtkama kako bi im to omogućile kako bi optimizirali svoje strategije, povećati ukupnu učinkovitost i rasti uz implementaciju Salesforcea. Te tvrtke prvo razumiju vaše ciljeve, analiziraju vaše procese, a zatim koriste stručnost svojih Salesforce certificiranih administratora kako bi poboljšali vaš tijek rada i pomogli vam da ostvarite veći prihod.

Tražite li najbolje Salesforce konzultantske tvrtke? Prođite donji popis i odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Korporacija Virtusa

Virtusa Corporation djeluje kao američka tvrtka za IT usluge koja je osnovana 1996. godine. Pruža brojne usluge vezane uz Community Cloud, Sales Cloud, Financial Service Cloud, Salesforce Lighting, itd. za više od 2000 tvrtki iz različitih sektora kao što su zdravstvo, mediji, osiguranje i obrazovanje.

Ima više od 160 certificiranih stručnjaka koji nude svoju stručnost kako bi pomogli tvrtkama da ubrzaju svoje rezultate i napreduju u svom području. Njihovi dostavni centri nalaze se u Šri Lanki i Indiji.

Vera Solutions

Vera Solutions specijalizirana je za rad za organizacije s društvenim utjecajem. Osnovan je u Indiji 2010. Njihov globalni tim prostire se na 5 kontinenata i govore više od 10 različitih jezika. Pomogli su oko 300 tvrtki da postanu učinkovitije.

Tvrtka pomaže tvrtkama da prikupljaju i analiziraju podatke kako bi ih koristili u različite svrhe kao što su upravljanje projektima, evaluacija sustava, upravljanje lancem opskrbe, itd. Pruža korisnička rješenja po niskoj cijeni što ga čini prikladnim za startupove i male organizacije.

Pacifički oblak

Cloud Pacific je jedan od najboljih Salesforce savjetovanje tvrtke. Sjedište im je na Havajima, ali služe globalnoj publici. Njegov tim profesionalaca radi s misijom osnaživanja tvrtki kako bi osigurali da koriste Salesforce na najbolji način.

Cloud Pacific nudi brojne Salesforce usluge za pomoć tvrtkama u povećanju ukupnog prihoda i poboljšanju njihovih strategija. Njegovi će stručnjaci optimizirati vaš poslovni proces dizajniranjem i implementacijom Salesforcea na pravodoban i isplativ način. Također nudi različite Salesforce tečajeve obuke.

Iznad Sterije

Sopra Steria je još jedna vrhunska konzultantska tvrtka Salesforce koja ima za cilj transformirati posrnule tvrtke u uspješne globalne subjekte. Ova tvrtka sa sjedištem u Parizu nastoji svojim klijentima pružiti usluge poput upravljanja infrastrukturom, integracije sustava, savjetovanja i razvoja softvera.

Ima dobru reputaciju jer odgovara na složene poslovne izazove. Sopra Steria ima povjerenje mnogih svjetskih tvrtki zbog svoje tehničke stručnosti. To čini cijeli proces pokretanja složenih programa glatkim i jeftinijim za tvrtke.

Zensar Technologies

Zensar Technologies je indijska tvrtka osnovana 1991. To je Salesforce Gold Partner koji dizajnira pobjedničke poslovne modele kako bi tvrtkama omogućila formiranje strategija u oblaku i planova puta. Ova tvrtka zapošljava više od 200 konzultanata i 30 plus certificiranih stručnjaka.

Do sada je razvio nekoliko aplikacija koje su na različite načine pomogle tvrtkama. Njegove su tehnologije vrlo prilagodljive, što znači da ih mogu oblikovati prema potrebama svakog poslovanja.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar