Kako putovati u inozemstvo s jednosmjernom kartom

0
Kako putovati u inozemstvo s jednosmjernom kartom

Iz mnogo razloga možda ćete morati putovati u drugu zemlju s jednosmjernom kartom. Međutim, službenici za imigracijsku kontrolu možda neće prihvatiti vašu odluku u ulaznoj luci i vaša viza može biti poništena.

Trošenje dodatnog novca za rezervaciju povratne karte kada vam je potrebna karta u jednom smjeru može se izbjeći ako rezervirate Viza za daljnju kartu.

Onward Ticket Visa privremena je povratna karta koja se može predočiti uz vaš zahtjev za vizu kao dokaz da ste odredili određeni datum za napuštanje zemlje koju namjeravate posjetiti.

Usluga Onward Ticket Visa stvorena je za udobnost ljudi kojima je potrebna povratna karta brzo i bez stresa, kako bi ispunili uvjete useljenja za privremene posjetitelje.

Je li povratna putna karta uvjet?

Da, u mnogim zemljama postojeći zakoni o useljenju obvezuju privremene posjetitelje pokazati dokaz da su osigurali povratnu kartu. Možda ćete morati pokazati kopiju povratne karte prije ukrcaja u zrakoplov, kada putujete u ove zemlje.

Neke od zemalja koje zahtijevaju da privremeni posjetitelji posjeduju povratnu kartu prije nego što krenu u ulaznu luku uključuju Ujedinjeno Kraljevstvo, Brazil, Novi Zeland, Sjedinjene Države, Peru, Tajland, Meksiko, Australiju i mnoge druge zemlje.

Skupe alternative

Postoje neke alternative koje možete koristiti da uvjerite službenika za imigraciju da ste planirali povratak u svoju zemlju. Te alternative povratnoj karti uključuju pokazivanje karata za autobus, trajekt i vlak. Međutim, morat ćete platiti mnogo više novca da osigurate ove ulaznice.

Značajke vize za daljnju kartu

Onward Ticket Visa je međunarodno prihvaćena kao dokaz vašeg plana putovanja za posjet i napuštanje zemlje po vašem izboru.

I, može se povoljno rezervirati online. Od vas će se tražiti da ispunite obrazac za registraciju koji zahtijeva vaše puno ime, kako je napisano u vašoj međunarodnoj putovnici, zemlju koju namjeravate posjetiti, adresu e-pošte, datum polaska i povratka, što će biti navedeno na vašoj vizi za kartu za nadoplatu.

Također ćete unijeti zračnu luku koju odaberete koristiti prilikom odlaska iz svoje zemlje i zračnu luku dolaska u zemlji koju posjećujete.

Rezervacija leta Onward Ticket Visa također sadrži informacije u stvarnom vremenu koje se mogu potvrditi na web stranici zračnih prijevoznika.

Nakon što je vaša daljnja karta rezervirana, primit ćete kopiju u PDF formatu na svoju e-poštu. Ovaj primjerak treba ispisati na papiru.

Koliko je vremena potrebno za rezervaciju ulaznice?

U prosjeku je potrebno između 5 do 30 minuta za obradu vaše dalje karte na našoj platformi. To ga čini prikladnom uslugom za hitne slučajeve. Vaša povratna karta vrijedi do 72 sata, a košta samo 10 dolara.

Vizu za daljnju kartu možete rezervirati s bilo kojeg mjesta bez obzira na vašu vremensku zonu jer je online usluga dostupna 24 sata dnevno. Ako trebate pomoć, upotrijebite značajku Live Chat kako biste dobili pomoć od službenika korisničke službe.

Jedna web stranica koju bismo preporučili za ovu uslugu je onwardticketvisa.com.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar