Jack Dee, Putovanje i kombinezoni #LittleLoves

6
Jack Dee, Putovanje i kombinezoni #LittleLoves

AD | Partnerske veze

Iskreno, osjećam se kao da sam cijeli mjesec proveo jureći svoj rep. Dani i tjedni su se spojili i proveo sam svoje vrijeme boreći se s požarima umjesto da napredujem. S obzirom da je to bio nevjerojatan mjesec s pohađanjem BlogOn-a i upoznavanjem prijatelja na računalu u stvarnom životu. Sustizati svoju najbolju prijateljicu za još jednu noć komedije koja se smije u trbuhu u kazalištu. Kao i obiteljsko vrijeme tijekom polugodišta.

Ovomjesečni #LittleLoves…

Svaki mjesec dijelim svoje #maleljubavi, prilika da razmislim o stvarima koje sam čitao, gledao, čuo i čuo. Kao i isticanje onoga što sam nosila i bilo koje druge istaknute točke u mom životu. Ne radi se o velikim stvarima, nego o svim onim malim malim ljubavima koje čine svakodnevnicu.

Alton Towers Gangsta Granny #LittleLoves

Čitati

Nakon što sam se prepustio mnogim serijama knjiga‘ prošli mjesec, dao sam si obećanje da ću raditi kroz neke svoje NetGalley ARC knjige. Nakon što sam pao s vagona s njima, stvarno sam želio ovo što je više moguće ažurirati. Srećom, to mi je pošlo za rukom i bilo je osvježavajuće čitati samostalne knjige umjesto da se posvetim međusobno povezanim serijama – iako sam prošao kroz niz tkiva.

Gledao

Kao moj Rujanski #LittleLoves ažuriranje je bilo rano zbog načina na koji su pali datumi, nisam imao priliku spomenuti ulaznice koje sam dobio u zadnji čas za gledanje Jacka Deea u Norwich Theatre Royal. Godinama je na mojoj must-see listi i nije me razočarao!

Čuo

Život nakon izolacije omogućio je ponovno pokretanje putovanja, iako je kriza goriva gotovo blokirala put do slobode. Ipak, uživao sam u nekim zabavnim trenucima ovog mjeseca na putovanjima. Popravljati svijet s Lyndsey iz Ja, on, pas i beba dok smo krenuli ka i iz Blog uključen. Putovanje na posao u uredu omogućuje mi slobodu u pogledu glazbe koju slušam i koliko je želim glasno. Završetak mjeseca obiteljskim avanturama do raznih atrakcija kako biste maksimalno iskoristili polugodišnji odmor.

QD Stores Božić #LittleLoves

Nosio

Dva dana prije početka izolacije ošišala sam se na kratko, ni svjesno nisam razmišljala o tome da bismo mogli biti udaljeni od svijeta na dulje vrijeme. Kako se ispostavilo, to je bila pomalo sretna koincidencija i unatoč tome što je svijet nekoliko puta od tada otvarao svoja vrata, ja se nikad nisam uspjela vratiti frizerima. Požuri u zadnji tren da mi kosu ošišam u bob do ramena prije nego što je BlogOn bio jako potreban i od tada mi je kosa mnogo bolja (i podnošljiva).

Kasnim na zabavu u kombinezonu, ali uživala sam u udobnosti noseći svoju prekrasnu točkicu kombinezon iz Joulesa. Kao i povoljni kombinezon koji sam pronašao u New Look rasprodaji kod Rooa za samo 6 funti! Neću poreći da si morate ostaviti dodatno vrijeme za pomicanje kombinezona kada trebate upotrijebiti izgled – ali isplati se zbog jednostavnosti nošenja. Počastila sam se i bijelim trenerke iz StudijaMeđutim, kako se vrijeme mijenja, bojim se da će ovi biti skriveni do proljeća.

Napravljeno

Popisi. liste i više popisa – Između dječjih studenih rođendana i Božićni popisi želja Amazona, popisivao sam darove koje moram kupiti, kartice koje moram napisati. Sve zajedno s popisima za moje vodiče za božićne darove koji se prikazuju početkom studenog – zabrinuti da sam nešto propustio. Dodajte u mješavinu da smo premjestili urede i zbog mog dnevnog posla u NHS-u, tako da mislim da su popisi jedina stvar koja me u ovom trenutku drži razumnom.

posljednje

Potpuno sam razbijena od svih žongliranja zabave, dnevnih poslova i rada na blogu tijekom polugodišnjih praznika. Ali bilo je tako divno izlaziti s djecom i maksimalno iskoristiti naše Merlin godišnje propusnice.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar