Hakovi koji će vam pomoći u tome

6
Hakovi koji će vam pomoći u tome

AD | Partnerske veze

Ormari vašeg djeteta možda trebaju malo pažnje. Uostalom, čini se da rastu tako brzo da možete otkriti da držite različite veličine i da se stvari mogu pomiješati. Također biste mogli organizirati dječje ormare tako da vaše dijete može udobno birati svoju odjeću i odjenuti se. Pomažući im da steknu osjećaj za vlastiti stil i individualnost. Ali organizacijska strana stvari može biti teška. Dakle, evo nekih od trikova koji će vam pomoći u tome.

Prije nego što počnete, morate očistiti ormare

Važno je da odvojite vrijeme za razbacivanje ormara. Ormari vašeg djeteta će trebati da se to događa češće nego vi sami. To je zato što rastu tako brzo i trebat će im stvari za zamjenu predmeta iz kojih su narasli. Postoji nekoliko stvari koje biste mogli učiniti kada je u pitanju odjeća vašeg djeteta. Evo nekih od opcija koje treba razmotriti:

  • Ponovno prodajte i zaradite dodatni novac – često se dječja odjeća ne nosi prečesto, pa je možete prodati na internetu kako biste zaradili dodatni novac. To je sjajan način da napunite financije i uložite novac u nove stvari koje su im potrebne.
  • Donirajte – još jedan sjajan način da se riješite odjeće svoje djece je da je donirate u dobrotvorne svrhe. To može biti trgovina ili organizacija koja prikuplja odjeću za slanje u inozemstvo.
  • Recikliraj – Ponekad odjeća može dobiti rupe i poderane i nije dobra ni za što. Stoga se pobrinite da ih pravilno reciklirate.
Organiziranje dječjeg ormara - rastvaranje

Organizirajte svoje ormare na različite načine

Prvo o čemu treba razmišljati bilo bi kako organizirati svoje ormare i što želite raditi. Ne radi se o tome da imate otmjenu pohranu, već o praktičnosti kako biste mogli vidjeti stvari i točno znati što imaju. Dječji rastu cijelo vrijeme, tako da također morate znati što vam odgovara i što ćete možda morati kupiti u budućnosti. Dakle, evo nekih stvari o kojima treba razmisliti.

Boja usklađena

Sjajan način da pomognete djeci da pronađu predmete je usklađivanje boja njihove odjeće. Može izgledati vizualno ugodno, kao i pomoći im da pronađu ono što traže. Grupirajte slične boje i objesite ih u ormar.

Organizirajte po stavkama

Još jedan jednostavan način organiziranja ormara je da to učinite po predmetu. Ovdje ćete morati nabaviti slične predmete i objesiti ih zajedno. Na primjer, to će biti hlače, kratke hlače, suknje i haljine, ovisno o garderobi koju organizirate. Kada vaše dijete pogleda svoj ormar, moći će pronaći ono što mu treba.

Organiziranje dječjeg ormara - vješalice

Možete li stvoriti više prostora za vješanje?

Ponekad je prostor veliki problem, a objesiti svu odjeću možda neće biti moguće. Stoga ćete možda trebati odvojiti vrijeme kako biste osigurali da iskoristite prostor koji imate. Možete više iskoristiti prostor za vješanje, iskoristiti police ili ladice. Evo nekoliko ideja koje bi mogle pomoći.

Koristite kuke na vješalicama

Ako imate više za objesiti od prostora, onda biste mogli koristiti kuke za vješalice koje štede prostor na vješalicama kako biste dodali više prostora. Možete dobiti udicu ili čak upotrijebiti kopču iz limenke popa koju ćete provući kroz kuku za vješalicu. To znači da imate dodatnu vješalicu. Visit će malo niže, ali štedi prostor.

Jedna kopča vješalica

Jedna od stvari koje je najteže objesiti su hlače i traperice. Dakle, koristeći jedan isječak vješalica za hlače znači da će umjesto da ih preklope i zauzmu prostor, objesiti.

Organiziranje dječjeg ormara

Cipele i drugi predmeti mogu biti nezgodni

Nije riječ samo o odjeći kada je u pitanju garderoba. Tu su i druge stvari kao što su cipele i druge stvari koje će trebati organizirati. Evo nekoliko načina na koje možete organizirati te predmete u svom ormaru.

Koristi vrata

Izvrsna opcija koju treba uzeti u obzir kada su u pitanju cipele i manji predmeti su vrata ormara. Možete kupiti vješalice za vrata koje u sebi imaju džepove koji se mogu koristiti za pohranu predmeta koje možda neće koristiti cijelo vrijeme, kao što su rukavice i šalovi. Cipele se također mogu pohraniti na taj način ako imate prostora i dovoljno velike džepove za to.

Napravite stalak za cipele

Druga stvar koju treba uzeti u obzir je stvaranje police za cipele na dnu ormara pomoću kutije za pohranu cipela. To vam može pomoći da lako pohranite cipele. To je sjajan način da vam pomogne da vidite što postoji kako bi vaše dijete moglo izabrati što želi.

Kutije za pohranu mogu pomoći

Kutije mogu biti izvrstan dodatak. Ako imate police u ormaru koji koristite, predmete možete odvojiti kutijama za pohranu. Imati kutije za pohranu različitih predmeta kao što su donje rublje, čarape, pa čak i kape i dodaci za kosu mogu vam pomoći da stvari uvelike olakšate. Također olakšava spremanje stvari i vizualno je ugodan.

Organiziranje dječjeg ormara

Druge opcije koje treba razmotriti

Konačno, postoje i druge stvari koje možete uzeti u obzir kako bi vam pomogle da svoju garderobu održite organiziranom i urednom. Evo nekoliko opcija koje možete isprobati.

Organizator ormara

Organizator za garderobu izvrstan je način da vam pomogne da stvari budu organizirane. Obično vise u vašem ormaru i daju vam prednost malih ladica i polica unutar prostora za vješanje. To znači da možete isprobati kutije za pohranu ili presavijati određene dijelove odjeće umjesto da ih vješate.

Čuvanje stvari za vrijeme kada rastu

Možda ćete imati naviku kupovati odjeću ispred njihove dobne skupine kako biste bili spremni. Mnogi to rade kada dođe do velike prodaje. Stoga imajte određeno mjesto u blizini ormara kako biste to imali na umu. Zatim možete redovito provjeravati ovu ladicu ili kutiju kako biste uvijek mogli držati svoje dijete u zalihama i manje je vjerojatno da ćete zaboraviti što se tamo nalazi.

Nadamo se da će vam ovi trikovi pomoći u organiziranju dječjih ormara.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar