Epske Escape Room igre za vaš dom ove zime

8
Epske Escape Room igre za vaš dom ove zime

AD | Partnerstvo

Zima dolazi i znate što to znači…kišni dani, hladne noći i vikendi.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj zime ili se plašite mogućnosti, pronalaženje novih aktivnosti koje možete raditi u udobnosti vlastitog doma ključno je da biste spriječili zimsku dosadu i zadržali obitelj.

Svi smo upoznati s uobičajenim osumnjičenicima; društvene igre, video igrice i TV redoviti su dio zimske kućne zabave, ali jeste li čuli za sobe za bijeg koje možete igrati kod kuće iz udobnosti i sigurnosti svoje dnevne sobe?

Uvod u sobe za bijeg

Nekada rezervirane uglavnom za entuzijaste i one ‚upoznate‘, sobe za bijeg postale su mainstream. Sada su gotovi 1500 soba za bijeg u Velikoj Britaniji i više od 50.000 diljem svijeta.

Sobe za bijeg postale su popularan do sredine 2000-ih. Danas postoji čak i a Svjetsko prvenstvo u escape roomu koje sponzorira Red Bull u Shoreditchu u kojem su se 2019. natjecali timovi iz 23 zemlje!

Za one koji ne znaju, sobe za bijeg ‚zaključavaju‘ igrače u sobi iz koje moraju pobjeći prije nego istekne tajmer. Da bi pobjegli, igrači moraju riješiti niz tragova, zagonetki i izazova. Obično postoji i priča ili priča; Uobičajene teme uključuju špijunažu, kriminal, fantastiku, znanstvenu fantastiku ili čak poznate filmove i TV u rasponu od Doctor Whoa do Harryja Pottera.

Sobe za bijeg kombiniraju interaktivne zagonetke i izazove s impresivnim okruženjem za igranje uloga.

Naravno, igrači mogu stvari shvaćati ozbiljno ili ležerno koliko žele, a vi nikada niste uistinu zaključani u sobi.

Sobe za bijeg kod kuće

Najnoviji razvoj soba za bijeg su escape room igre koje možete igrajte se iz udobnosti vlastitog doma.

Ovdje dolazi Epic Escapes. Njihov Soba za bijeg u kutiji (paket od 3 igre) pruža vam sve što vam je potrebno za uživanje u sobama za bijeg iz sofe, blagovaonskog stola, kuhinje ili gdje god to želite postaviti. Postoje 3 igre – svaka je 100% višekratna i odgovara 3 do 6 igrača. Svaka igra sadrži priče, visokokvalitetne zagonetke, potrošni materijal i savjete u slučaju da zapnete.

Igre uključene u njihov paket od 3 igre su sljedeće:

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar