Ellie Taylor, Joules i stvaranje uspomena

6
Ellie Taylor, Joules i stvaranje uspomena

AD | Darovite / Affiliate veze

Nisam još spremna da ljeto završi! Počelo je odbrojavanje do povratka u školu i iako znam da djeca žele vidjeti svoje prijatelje itd. Želim ih zadržati za sebe kako bismo zajedno mogli uživati ​​u više obiteljskih avantura. Ali, ovo se ne može dogoditi i moram biti zahvalna za lijene ljetne dane koje smo proveli zajedno.

Ovomjesečni #LittleLoves…

Svaki mjesec dijelim svoje #littleloves, priliku da razmislim o stvarima koje sam pročitao, gledao, čuo i čuo. Kao i isticanje onoga što sam nosila i bilo koje druge istaknute točke u mom životu. Ne radi se o velikim stvarima, nego o svim onim malim malim ljubavima koje čine svakodnevnicu.

#LittleLoves kolovoz 2021

Čitati

S obzirom da sam usred školskih ljetnih praznika, nisam bila sigurna da ću ove godine imati priliku čitati onoliko često koliko imam. Međutim, to što sam upao u rutinu čitanja jedne večeri nakon što je Prasić u krevetu omogućio mi je da nastavim raditi na svom sve većem popisu za čitanje. Ovaj mjesec koristim različite serije knjiga kako bih zadržao svoj interes i odlučan sam ugurati još jedno ili dva poglavlja.

Gledao

S djecom kod kuće tijekom ljeta i puno opuštenijim odlaskom u krevet, maksimalno smo iskoristili obiteljske filmske večeri. Ponovno gledamo filmove Mamma Mia i probijamo se kroz obiteljske filmove Disney+ i Netflix.

Uživajući ponovno u INTERLUDIJ u BLIZU velikom šatoru prošlog mjeseca, zabava se nastavila i ovog mjeseca. Odvesti djecu da vide Saru i Ducka (što je Praščiću dalo priliku da sustigne Erin iz Ja, on, pas i beba) i StrongWomen Science.

Dok sam se počastio smiješnom noći u velikom šatoru s mojom najboljom prijateljicom gledajući komičarku Ellie Taylor. Postati majka bila je najbolja i najgora stvar u njezinu životu, dijeljenje nekih suprotstavljenih pogleda na roditeljstvo. Toliko mi se svidio da sam naručio Moje dijete i druge pogreške Ellie Taylor knjiga s Amazona sljedeći dan. Osim toga, rezervirali smo da vidimo Jenny Éclair u Norwich Playhouseu u listopadu!

Nosio

Ne mogu reći da sam ovaj mjesec nosila nešto posebno, iako sam dodala nešto lijepog Joules majice na moj popis želja za rođendan/božić nakon što sam vidio njihov novi asortiman u trgovini Norwich Joules.

Osim što ja slinim na Joulesovu ljepotu, ovaj mjesec je sve bilo o povratku u kupovinu u školu – Od osnovnih potrepština u supermarketu, polo majica, hlača i pinafora. Za mnogo uzbudljivije kupnje a Frugi Toasty Trail jakna, školsku torbu i bocu za vodu za Praščića. Mali način na koji djeca mogu pokazati svoju osobnost, preferencije boja i interese.

Krave o Cambridgeu - Boo Roo i Tigger također

Nismo shvaćali da stvaramo uspomene, samo smo znali da se zabavljamo.

Winnie The Pooh, AA Milne

Napravljeno

Ljeto je sve u stvaranju uspomena. Iako ne prihvaćam cijelu filozofiju ’sa svojim djetetom dobijete samo osamnaest ljeta‘, svjesna sam da vam vrijeme s djecom može izmaći kroz prste. Stoga je važno iskoristiti svaki dan na najbolji način. Opet se ne radi o velikim planovima ili avanturama, već o igranju video igrica, šuškanju na sofi za gledanje filmova, spavanju u bračnim i sestrama i pripremanju kolača u kuhinji.

posljednje

Prijatelji su obitelj koju odlučite biti u svom životu, koja vam često može pružiti veću podršku od stvarnih članova obitelji. Ovaj mjesec bio sam zahvalan onim prijateljima koji se smiju uz moju ludost, paze na djecu i spremni su obrisati suze, nudeći svoje ruke kao sigurno utočište kada svijet oko sebe bude pretežak za podnošenje. Svakom od tih ljudi koje imam sreću zvati prijateljem, hvala ti x

Schreibe einen Kommentar