Dajte svom domu u Seattleu moderno ažuriranje uz vintage pozadinu Vibe

9
Dajte svom domu u Seattleu moderno ažuriranje uz vintage pozadinu Vibe


Ako ste se zasitili dosadnih pozadina i želite svojoj pozadini dati novi starinski ugođaj, onda ste došli na pravo mjesto. Ovdje u ovom blogu smo smislili različite berbe oguliti i zalijepiti tapete ideje koje će vašem domu dati novu atmosferu. Ovu ideju možete koristiti i za spavaću sobu vašeg djeteta jer djeca vole guliti i lijepiti tapete.

Novi list

Ako želite svojoj spavaćoj sobi dati neku vintage ženu, možete isprobati retro print s tapetama koje se gule i lijepe jer će izgledati tako divno sa strane vašeg zida. Također možete dodati pozadinu samo na jedan zid kako biste mu dali moderniji izgled.

Ukrasite tapetama s dijamantima

Ako ste ljubitelj art decoa iz 1930. i 1920. godine, onda ovaj prekrasan dizajn elegantnog izgleda na vašim zidovima. Ovo je savršena ljepota elegancije s daškom staromodnog holivudskog glamura koji povećava ljepotu vašeg doma.

Motivi ptica

Za motive ptica kažu da su savršeni vintage dizajn, a također su dostupni u različitim bojama s tapetama za guljenje i lijepljenje koje će uljepšati vintage suprugu vaših zidova i vašoj blagovaonici dati novi i trendi izgled. Ovaj uzorak ptičje tapete izgledat će tako lijepo jer razbija neutralnu paletu boja i daje novi dah životnom prostoru vašeg doma, a da pritom ne postane nadmoćan.

Živopisni dizajn

Ako želite dati hrabru izjavu zidovima svoje kuće, onda sigurno možete odabrati ovu ideju za tapete, a također je inspirirana dizajnom zaobljenih Blossoms iz 1960. godine. Za živopisne boje možete upotrijebiti i drugačiji ton ljubičaste jer će u isto vrijeme izgledati vrlo suptilno i trendi.

Ovo su neke od ideja koje ćete zasigurno dizajnirati ako želite dodati neku novu atmosferu svojoj kući. Ako želite saznati više o vintage dizajnu tapeta onda morate posjetiti vintageseattle.org jer oni imaju puno više ideja za oguliti i lijepiti pozadine.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar