Corelle | Obitelj koja jede zajedno + #Giveaway

6
Corelle |  Obitelj koja jede zajedno + #Giveaway

AD | Nadaren

Kada je u pitanju obiteljsko vrijeme, hrana je sjajan način da provedete neko kvalitetno vrijeme zajedno i uživate u dobrom obroku. Može okupiti obitelj, a može biti i savršena prilika da razgovarate o svom danu i jednostavno uživate u društvu jedno s drugim. Ali ponekad nam može nedostajati inspiracije kada je to u pitanju. Obiteljski obroci mogu biti savršena prilika za povezivanje i zajedničko druženje. Dakle, ako ste se nadali da ćete to potaknuti kao dio svoje svakodnevne rutine, evo nekih od načina na koje to možete učiniti.

Uključite djecu

Ako ste se nadali da će vrijeme obroka biti inkluzivnije za cijelu obitelj, zašto onda ne biste potaknuli svoju djecu na veću uključenost. Možda razmislite o tome da im dopustite da postave stol. Korištenje posuđa s mjesta poput Corelle ne samo da znači da ste sigurni u pogledu trajnosti servisa za večeru, već imate i sigurnost da će i stol izgledati nevjerojatno.

Corelle ključne značajke

  • Izrađeno od izdržljivog Vitrelle stakla, posuđe Corelle otporno je na lomljenje, lomljenje, grebanje i mrlje.
  • Koristeći do 80% recikliranog, čistog stakla, Corelle Vitrelle je ekološki prihvatljiva opcija Livingware.
  • S uzorcima koji odgovaraju svakom kućanstvu i odgovaraju vašem osobnom stilu – bilo klasičnog izgleda ili nečeg više dekorativnog.
  • Mikrovalna pećnica, pećnica, hladnjak, zamrzivač i perilica posuđa; Corelle osigurava vrhunsku udobnost u domu.

Savršen set za unutarnju i vanjsku upotrebu s jamstvom da je vaše posuđe savršeno za korištenje s djecom u bilo kojem okruženju znači da ćete vjerojatno uživati ​​u jelu s njima. Također možete dopustiti djeci da vam pomognu u pripremi jela. Dobijanje ruku u kuhinju i istraživanje sastojaka i učenje novih vještina moglo bi ih potaknuti da isprobaju nove stvari. Ovo me dovodi do mog sljedećeg prijedloga.

Potaknite malu djecu da isprobavaju nove stvari

Jedan od najvećih problema koje obitelji imaju kada su u pitanju djeca i povezivanje tijekom obroka je zapravo potiču djecu da isprobavaju nove stvari. Kako djeca mogu biti manje eksperimentalna kada je u pitanju hrana, to često može značiti da roditelji radije ne jedu sa svojom djecom. Međutim, ako možete, potaknite svoju djecu da isprobaju barem jednu novu stvar koja može biti vježba povezivanja, a također i jako zabavna. Možete ih zamoliti da identificiraju okuse i okuse, možda ih zamolite da to ocijene. Mogla bi postati više igra nego gnjavaža.

Krenite u restorane

Neke obitelji često mogu biti odložene kada je u pitanju jelo u restoranima, ali zapravo, ovo može biti jako zabavno ako planirate i pripremite se unaprijed. Pronalaženje restorana koji je ugodan za djecu prva je luka, a onda je još jedna sjajna stvar o kojoj treba razmisliti pogledati na internetu kako biste vidjeli što je na jelovniku. Također je najbolje razmišljati o odlasku u restoran u pravo vrijeme, a ponijeti bojanje, pa čak i iPad, mogla bi biti izvrsna opcija. Što više to radite, više ćete se osjećati ugodno jesti vani u restoranima i može biti jako zabavno za cijelu obitelj.

Tematske večeri

Možda je tematska večer nešto što bi moglo biti jako zabavno za obitelj. To bi mogla biti filmska večer u kojoj servirate hranu kao što su piknici na ispaši ispunjeni različitim užicima, ili možda večer s hamburgerima i čipsom za olakšanje. Inspiraciju možete crpiti i iz praznika koji se obilježavaju diljem svijeta. Dan nezavisnosti u srpnju bi vam, na primjer, mogao pomoći da smislite jelovnik za obitelj inspiriran američkim. Također potiče obitelj da isproba nove okuse i može vas još jednom inspirirati u kuhinji.

Jedite zajedno što je češće moguće

Jedina stvar koju mnoge moderne obitelji ne rade dovoljno je da jedu zajedno. To često može biti zato što djeca vole jesti hranu koja nije tužnog okusa kao ono što roditelji vole jesti. Međutim, djeca daju primjer, pa može biti sjajna stvar poticati više kvalitetno vrijeme jedući zajedno što je češće moguće. Možete pokušati napraviti ublaženu verziju hrane koju vi i vaš partner jedete ako mislite da se to djeci možda neće svidjeti. To vam daje priliku da razgovarate o svojim danima kada ste se prejedali dobrom hranom, a može potaknuti dobre prehrambene navike s djecom.

Neka obitelj planira obroke

Konačno, još jedan sjajan savjet je uključiti obitelj u bilo koji plan obroka za tjedan koji je pred nama. Mogu predložiti obroke koje žele jesti, što ih može ohrabriti i uzbuditi zbog vremena obroka. Ako svi predlažete obrok, onda vam to može pomoći i kada je u pitanju inspiracija za jelo koja je često prepuštena jednoj osobi i može biti teška. Zajedničko jedenje ili čak pripremanje hrane s djecom još je jedan način da se povežete s hranom. Vole biti uključeni što je više moguće.

Nadajmo se da će vam ovi prijedlozi dati samopouzdanje da češće uživate u obiteljskim obrocima.

Osvojite uslugu Corelle Vitrelle Mystic Grey posuđa za jelo

Kako bismo vam pomogli da uživate u brojnim zajedničkim obiteljskim obrocima, dovoljno smo sretni što imamo a Corelle Vitrelle Mystic Grey Servis posuđa od 18 komada dati.

NAGRADA: Corelle Vitrelle Mystic Grey Servis posuđa od 18 komada

Da biste sudjelovali, ispunite Gleam widget u nastavku, svi unosi su izborni i svaki dovršen dobit ćete više unosa u nasumično izvlačenje.

Corelle Vitrelle Mystic Grey Servis za jelo

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar