Ažuriranje spavaće sobe vašeg tinejdžera | Boo Roo i Tigger također

3
Ažuriranje spavaće sobe vašeg tinejdžera |  Boo Roo i Tigger također

AD | Partnerstvo

Toliko je uzbudljivih prekretnica kada postanete roditelji, a jedan od njih mora biti uređenje dječjeg vrtića. Možete se toliko zaprepastiti koji krevetić odabrati i kakav namještaj za spavaću sobu imati, a to čak ni ne uzimajući u obzir kako biste mogli ukrasiti zidove ili mekani namještaj. Kako oni postaju mališan, prilagodite sobu u skladu s tim. Činite to velikom stvar jer je to takva prekretnica. Čak i kad vaše dijete malo odrasta, vi uredite sobu prema njegovim interesima, nabavite mu krevet za jednu osobu i učinite je prostorom koji voli.

Međutim, što se događa kada su tinejdžeri? Istina je da su često zaglavljeni u svom krevetu za jednu osobu iz djetinjstva. Možete ažurirati posteljinu, možda promijeniti neki drugi mekani namještaj, a možda i obojiti zidove. Ali to obično nije velika stvar kao što je nekad bila. Stvar je u tome da je san svima nama važan, ali tijekom tinejdžerskih godina njihova tijela prolaze kroz brojne promjene. Potrebna im je udobnost i prilika za spavanje.

Da ne spominjem mentalni utjecaj tih promjena kao što su povećanje školskih obaveza i činjenica da imaju bolji društveni život od svojih roditelja. Dobar san je važan, kao i stvaranje prostora u kojem se osjećaju sretnima. Imajući to na umu, evo nekih od razmatranja za ažuriranje spavaće sobe vašeg tinejdžera.

Razmislite o krevetu

Jedna od prvih stvari koje treba uzeti u obzir bio bi krevet. Ovo je glavna žarišna točka svake sobe, ali može biti posebno važna za vašeg tinejdžera. To bi mogao biti trenutak kada će prijeći iz kreveta za jednu osobu iz djetinjstva u bračni. Dajte im više prostora da se rašire i da više spavaju. Bit će mnogo opcija koje treba razmotriti, ali možda biste trebali razmisliti o jednom bračni krevet sa ostavom. To će vam dati dovoljno prostora da neke stvari držite podalje, a da ne zatrpate ostatak sobe. Izvrstan je prostor za spremanje rezervne posteljine, što olakšava promjenu posteljine kada je to potrebno.

Ažurirajte bilo koji namještaj za spavaću sobu

Još jedna stvar o kojoj ćete htjeti razmišljati kada ažurirate spavaću sobu vašeg tinejdžera je da pogledate promjenu namještaja u spavaćoj sobi. Velika je vjerojatnost da bi namještaj koji se nalazi u ovom trenutku mogao biti prikladniji za dijete, a ne za vašeg tinejdžera. Pogotovo jer na kraju moraju pohraniti više stvari. Tražite online za namještaj za spavaću sobu pomoći će vam da steknete predodžbu o tome što vam može trebati. Pazite da razmislite o izgledu i onome što će vam pružiti najkorisnije, jer ne želite zauzimati previše prostora.

Možete li stvoriti zone u spavaćoj sobi vašeg tinejdžera?

Ako možete, možda bi bilo vrijedno pokušati stvoriti zone u spavaćoj sobi vašeg tinejdžera. Vaš tinejdžer će vjerojatno morati imati prostor za učenje koji bi mogao uključivati ​​stol i prostor za računalo ili prijenosno računalo. Možda žele i prostor za chill-out gdje mogu čitati i opuštati se. Možda će vam trebati i prostor za stvari kao što su igranje igara ili vježbanje. Posljednje, od svega, mogli bi pozvati i prijatelje, tako da bi prostor koji ih može smjestiti mogao olakšati stvari. Što više prostora imate za rad, to više možete stvoriti prostor koji će vašem tinejdžeru biti koristan i vrijedan.

Razmotrite shemu boja

Također ćete morati razmisliti o shemi boja koju imate. Kad su vaša djeca bila mlađa, možda ste imali svjetlije boje, ali kao tinejdžeri možda će željeti da u svojoj sobi izgledaju odraslije. Možda zid na kojem bi se mogla koristiti tamnija boja. Boja je izraz osobnosti, pa bi bilo dobro da svog tinejdžera uključite u odabir boja koje će im se svidjeti. To će vam pomoći da kupite druge stvari za sobu kao što su posteljina i mekani namještaj.

Uklonite sve tragove tema spavaće sobe iz prošlosti

Kako mijenjate sobu svog tinejdžera, sada je vrijeme da uklonite sve tragove prošlih tema. Možda postoje neke stvari koje žele zadržati iz sentimentalnih razloga, ali ovo je vrijeme za stvaranje prostora za odrasle u kojem će se osjećati ugodno i sretno.

Zašto je važno stvoriti spavaću sobu s vašim tinejdžerom na umu

Važno je odvojiti vrijeme za stvaranje spavaće sobe koja je prikladna za vašeg tinejdžera. Morat će moći više spavati, ali i uživati ​​u privatnosti dok se nauče pomiriti s rastućom razinom hormona, kao i s pritiscima školskog rada i društvenog života.

Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da ažurirate spavaću sobu vašeg tinejdžera.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar