7 zabavnih načina na koje možete uživati ​​u prenoćima tijekom cijele godine

3
7 zabavnih načina na koje možete uživati ​​u prenoćima tijekom cijele godine

Kad ste mlađi, mnoge stvari vam mogu biti uzbudljive. Mogućnost odlaska u školu, izlazak s obitelji ili čak prikriveni slobodan dan s mamom ili tatom. Međutim, moram reći da ništa nije tako uzbudljivo od spavanja kad ste dijete. Prilika da spavate negdje odvojeno od svog kreveta samo ima osjećaj misterije. Ne morate čak ni napuštati svoj dom da biste podigli razinu uzbuđenja, a često to može biti nešto što, kao roditelj, možete vrlo lako organizirati.

Međutim, prespavanje može biti mnogo stvari za vaše dijete, a ključno je imati prave stvari koje ćete dodati užitku. Za početak, dobra leđa za spavanje kao što je Noćna sova 3-u-1 vreća za spavanje je izvrsna opcija za razmatranje. Za prenoćište obično su potrebni grickalice i piće, ako ga vi ugošćujete, ili pristojna torba za noćenje ili torbica kako bi vaše dijete imalo sve što je potrebno. Ako ste se nadali inspiraciji za prenoćište, onda sam vas pokrio. Evo nekih od najboljih ideja za prenoćište koje će se svidjeti vašem djetetu ili djeci.

Kampiranje u vrtu

Jedna od prvih stvari koje treba spomenuti je kampiranje u vrtu. Kampiranje je ionako tamo gore s povišenom razinom uzbuđenja, ali očito ne možete uvijek krenuti kampiranjem s malo kapa. Ali možete postaviti šator u vrtu i dopustiti djeci da u njemu spavaju noću. Trebaju im samo vreća za spavanje i nekoliko udobnih dodataka i spremni su za rad. Ovo će im se činiti vrlo uzbudljivo, a iako je njihov dom udaljen kamenom rukom, to im neće biti tako.

Postavljanje kampa u dnevnoj sobi

Ponekad je promjena krajolika sve što je potrebno da se uzbudite kako bi noćenje u dnevnoj sobi moglo pružiti takvu zabavu. Prilika za gledanje televizije i kampiranje može biti uzbudljiva. Opet vam je potrebna samo vreća za spavanje uz korištenje nekih od jastuka i deka za sofu i imat ćete vrlo sretnu djecu. Možete kombinirati noćenje u dnevnoj sobi s filmskim maratonom.

Boravak u spavaćoj sobi vašeg brata i sestre

Ista ideja mogla bi se proširiti i na spavanje u spavaćoj sobi brata i sestre. Ovo je sjajna ideja ako se vaša djeca snalaze i mogu se osjećati vrlo uzbudljivo. Oni također mogu naizmjence ugostiti noćenje i imati ga u drugoj sobi svaki vikend. Opet sve što trebate je vreća za spavanje i neki jastuci i gotovo. Ovo bi mogla biti poslastica za vikend gdje mogu zajedno gledati filmove i uživati ​​u ukusnim zalogajima.

Odlazak na školski izlet ekspedicije vojvode od Edinburgha

Druga opcija za prenoćište bila bi odlazak na školski izlet ili krenuvši u ekspediciju vojvode od Edinburgha. Te stvari obično znače barem jednu noć daleko od kuće bez roditelja, što ne samo da će biti uzbudljivo za vašu djecu, već će im pomoći i da nauče malo samostalnosti. Uz vreću za spavanje, možda ćete morati razmišljati o vreći za noćenje s ostalim osnovnim stvarima. Ekspedicija Dike of Edinburgh također će zahtijevati puno više opreme jer to neće biti samo noćenje u koje će se vaša djeca uključiti.

Izgradnja jazbine i spavanje u njoj

Sjajna stvar koju treba uzeti u obzir kao dodatak za spavanje u različitim dijelovima vašeg doma je izgradnja jazbine ili utvrde. Dijete to može učiniti u svojoj spavaćoj sobi i onda spavati u njoj umjesto u krevetu. Ili bi mogli stvoriti jazbinu ili utvrdu u drugim dijelovima kuće kao što su spavaće sobe i dnevni boravak. Izrada od deka ili kartona.

Odlazak kod prijatelja ili rodbine

Prenoćište može biti jednostavno kao odlazak u kuću prijatelja ili rođaka. Možda ste sa svojim djetetom ili to može biti nešto što oni sami rade. Spavanje kod prijatelja osjećat će se stvarno uzbudljivo i može biti izvrstan način da im pomognete da nauče malo neovisnosti. Možda će se osjećati opuštenije zbog mogućnosti boravka u rodbinskoj kući, kao što su baka i djed.

Prespavači u školi

Konačno, što je s prespavanjem u školi? Neke škole organiziraju pidžama zabave i spavanje kako bi pomogle u prikupljanju sredstava za školu. To nije tako uobičajeno kao što je moglo biti u prošlosti, ali može biti zabavna aktivnost s njihovim prijateljima. Torba za noćenje i vreća za spavanje bit će sve što vam treba za uživanje u ovakvom nečemu.

Nadamo se da će vam ovi prijedlozi pomoći da razmišljate izvan okvira kada je u pitanju noćenje.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar