5 zadivljujućih mjesta u Medanu koje bi putnici trebali posjetiti

7

Povijesna mjesta u Medanu — Ako tražite odmor, dobit ćete popis turističkih atrakcija koje biste željeli vidjeti, odgovarajući t-mates? Za ljude koji žele istražiti Medan, ne propustite ova drevna mjesta jer posjet tim područjima učinit će vaš odmor živahnijim. Želite li saznati više? Dopustite nam da saznamo!

Povijesna područja u Medanu imaju intrigantnu povijest koju je fascinantno razumjeti. Istraživanje ovih područja natjerat će vas da steknete više svijesti o ovom gradu. Ispod je samo pet privlačnih povijesnih web stranica u Medanu koje možete vidjeti:

Palača Maimun jedna je od poznatih povijesnih atrakcija Medana koju ne smijete propustiti. Bit ćete zapanjeni ljepotom palače. Dominacija zlatne boje ove palače je zapravo upečatljiva, t-mates.

Palača Maimun nije samo povijesna web stranica. Također se koristi kao mjesto za vjenčanja. Nije li to intrigantno? Na ovu veličanstvenu palaču Maimun utjecale su tri civilizacije, koje mogu biti konvencionalna malajska, bliskoistočna i europska. Pozicionirana na imanju od 2.227 četvornih metara, palača Maimun ima 30 spavaćih soba na dvije etaže.

Unutar ovog grada nećete samo promatrati veličanstvenost Velike džamije, već ćete otkriti i dosta povijesnih građevina. Među tim intrigantnim hramovima mogao bi se nazvati hram Sri Mariamman u Medanu.

Sri Mariamman je hram koji je izgrađen 1884. Sri Mariamman je hram koji su izgradile tamilske indijanske zajednice smještene u Kampung Madrasu. Ovaj hram je izgrađen za poštovanje i obožavanje božice poznate kao Dewi Kali.

Dom Tjong A Fiea samo je jedno od onih povijesnih baština svih Tjong A Fie. Ovaj dom koristi mješavinu kineskog, nordijskog i kineskog arhitektonskog dizajna i predan je Tjong A Fieu zbog njegove drage supruge Kiem Koi Yap. Ova intrigantna kuća je vrijedna posjeta vašim prijateljima i voljenima. Počevši od 2009. godine, u kojoj je njegova osobna rezidencija otvorena za ljude i uvijek je krcata.

Pridržavanje doma Tjong A Fiea idealno je mjesto ako želite snimiti mnogo fotografija. Nećete ostati bez zanimljivih područja za snimanje fotografija. Ne zaboravite ga prenijeti na svoje društvene web stranice i razgovarati o tome sa svojim prijateljima.

Znate li da je Velika džamija Medan najstarija džamija u Medanu sagrađena 1906. godine? Bio je to relikvija Deli Sultanata, točnije sultana Ma’muna Al Rasyida Perkasa Alama. Ova džamija se nalazi na prostoru od 18.000 kvadratnih metara, također ima površinu koja doseže 5.000 kvadratnih metara. Ono što je posebnost je da je građevina koja još nije preuređena otkako je prvobitno izgrađena. Nije li to zapanjujuće? Uz to što je bogomolja za sve muslimane u Medanu, Medanska Velika džamija je i povijesno turističko odredište u Medanu koje morate posjetiti dok ste u Medanu.

Vratite se i svratite do hrama Gunung Timur, koji će biti među mnogim povijesnim znamenitostima u Medanu. Medan ima puno povijesnih vjerskih objekata i mogao bi postati turističko odredište.

Hram Gunung Timur mjesto je obožavanja budista u Medanu. Ova lokacija ima površinu od 5.000 kubnih metara i izgrađena je 1958. godine. Smještena u blizini hrama Sri Mariamman, ova džamija bi mogla biti ugodan povijesni turizam u Medanu.

Svaki kutak ove zgrade iz Tao Klenteng izgleda tako Instagramabilan, a to znači da vam neće ponestati prostora za nabavku zanimljivih fotografskih predmeta. Ako želite ostvariti značajan festival, onda bi pravo vrijeme da vidite ovaj hram bilo kroz proslavu kineske Nove godine ili Cap Move Meh.

Prije nego što planirate putovanje u Medan, svakako pročitajte više o tome Medan i Indoneziju posjetom Divna Indonezija.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar