5 συμβουλές για να αποκτήσετε ένα σκούρο πράσινο γκαζόν

0
5 συμβουλές για να αποκτήσετε ένα σκούρο πράσινο γκαζόν


Τι μπορείς να κάνεις


Lawn Care Chester, PA

Ψάχνετε να έχετε μια αυλή που να ζηλεύει το μπλοκ; Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το σκούρο πράσινο γκαζόν που αναζητάτε με βοήθεια από αυτές τις συμβουλές.

Συμβουλές για να αποκτήσετε ένα σκούρο πράσινο γκαζόν

  1. Επιλέξτε τον σωστό σπόρο. Μπορεί να σας αρέσει η εμφάνιση του γρασιδιού των Βερμούδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή επιλογή για το γκαζόν σας. Για να δείτε το γκαζόν σας να έχει πράσινη επιτυχία, θα θέλετε να επιλέξετε τον κατάλληλο σπόρο που λαμβάνει υπόψη τη συγκεκριμένη αυλή σας, όπως πόσο νερό και ηλιακό φως είναι διαθέσιμο. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι χόρτων που θα βρείτε στο PA, το NJ και το DE είναι η ψηλή φέσουα και η ρίγα.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η αυλή σας έχει αρκετό ήλιο. Όπως πολλά φυτά, το γρασίδι παράγει μια χρωστική ουσία που ονομάζεται χλωροφύλλη. Αυτή η φωτεινή χρωστική ουσία απορροφά το μπλε και το κόκκινο φως, αντανακλώντας το πράσινο φως πίσω στα μάτια σας. Ένα γρασίδι που δεν είναι αρκετό από αυτό το φως μπορεί να μην πάρει αυτό το λαχταριστό πράσινο χρώμα που ψάχνετε. Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε ολόκληρο το περιβάλλον του γκαζόν σας, μπορείτε να διευκολύνετε το ηλιακό φως να φτάσει στο έδαφος κάνοντας πράγματα όπως το να διατηρείτε τα δέντρα κομμένα.
  3. Πηγάδι. Ο μέσος χλοοτάπητας απαιτεί 1″ έως 1-1/2″ νερό την εβδομάδα για να παραμείνει υγιής. Τα μακροχρόνια μούλιασμα μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι πιο αποτελεσματικά από λίγο κάθε μέρα.
  4. Χρησιμοποιήστε λίπασμα. Το γκαζόν σας απαιτεί ορισμένα θρεπτικά συστατικά για να ευδοκιμήσει. Τα τρία μεγάλα είναι το άζωτο, ο φώσφορος και το κάλιο. Συχνά, εάν το γρασίδι σας δεν είναι αρκετά πράσινο, το γρασίδι σας έχει έλλειψη αζώτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίπασμα για να διορθώσετε την ανεπάρκεια.
  5. Καλέστε Green Lawn Fertilizing. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλο το γρασίδι τη σωστή απόχρωση του πράσινου, αλλά γι‘ αυτό είμαστε εδώ! Το Πρόγραμμα Green Lawn παρέχει όλα όσα χρειάζεται το γκαζόν σας για να είναι το σκούρο, υγιές πράσινο που φαντάζεστε όταν σκέφτεστε το τέλειο γκαζόν. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν προσφορά και για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Schreibe einen Kommentar