Υγρό & κοκκώδες λίπασμα: Τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας;

1
Υγρό & κοκκώδες λίπασμα: Τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας;


Τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας;


Υγρό έναντι κοκκώδους λιπάσματος: Τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας;

Ψάχνετε να φτιάξετε το γκαζόν σας για να το κάνετε το πιο υγιεινό που υπήρξε ποτέ; Το λίπασμα είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί αυτό το έργο. Εάν κατευθυνθείτε στο τοπικό σας κατάστημα οικιακών βελτιώσεων, θα βρείτε ράφια σε ράφια με επιλογές λιπασμάτων και μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε. Σήμερα, εξετάζουμε τις διαφορές μεταξύ των επιλογών υγρού και κοκκώδους λιπάσματος για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε αυτήν την επιλογή.

Υγρό έναντι κοκκώδους λιπάσματος: Τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας;

Και οι δύο υγρές και κοκκώδεις επιλογές παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το γρασίδι σας: άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Το γρασίδι σας δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ των δύο επιλογών, επομένως συχνά εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση.

Υγρό

Το υγρό λίπασμα είναι ένα υγρό συμπύκνωμα που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για το γκαζόν σας. Απλώς προσθέστε νερό στο διάλυμα σύμφωνα με τις οδηγίες και εφαρμόστε το στο γρασίδι σας. Είναι ευεργετικό γιατί απορροφάται πιο γρήγορα από τις επιλογές σε κόκκους. Επίσης, λόγω του τρόπου με τον οποίο αναμειγνύεται, κάθε σταγόνα περιέχει το ίδιο θρεπτικό προφίλ, διασφαλίζοντας ότι το γρασίδι σας τυγχάνει σταθερής φροντίδας.

Κοκκώδης

Το κοκκώδες λίπασμα διατίθεται σε μορφή pellet. Απλώς διασκορπίστε το στο γκαζόν σας για να το εφαρμόσετε. Τα κοκκώδη λιπάσματα έχουν πιο αργή δράση, επομένως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να απορροφήσουν οι ρίζες τα θρεπτικά συστατικά. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την ποιότητα που λαμβάνετε, επειδή κάθε σφαιρίδιο μπορεί να μην έχει το ίδιο θρεπτικό προφίλ, αφήνοντας ορισμένες περιοχές του χλοοτάπητα σας υπερβολικά ή υποσιτισμένες.

Αφαιρέστε την εικασία από την επιλογή υγρού έναντι κοκκώδους λιπάσματος με λίπανση πράσινου γκαζόν.

Πριν επιλέξουμε ποιο λίπασμα θα χρησιμοποιήσουμε στο γκαζόν σας, αξιολογούμε τις μοναδικές συνθήκες που επηρεάζουν την αυλή σας. Στην περιοχή των τριών πολιτειών της Πενσυλβάνια, του Ντέλαγουερ και του Νιου Τζέρσεϋ, συχνά βρίσκουμε ότι το υγρό λίπασμα είναι η καλύτερη επιλογή, αν και χρησιμοποιούμε τόσο υγρό όσο και κοκκώδες λίπασμα. Το Πρόγραμμα Green Lawn παρέχει όλα όσα χρειάζεται το γρασίδι σας για να είναι υγιές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών λιπασμάτων. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν προσφορά και για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Schreibe einen Kommentar