Τρώνε τα έντομα γρασίδι; – Λίπανση Πρασίνου Χλοοτάπητα

2
Τρώνε τα έντομα γρασίδι;  – Λίπανση Πρασίνου Χλοοτάπητα


Τι Πρέπει να Γνωρίζετε


Τρώνε τα έντομα γρασίδι;

Όταν σκέφτεστε για παράσιτα που καταστρέφουν το γρασίδι σας, οι πρώτες σας σκέψεις μπορεί να είναι βολβοί, τυφλοπόντικες, χήνες και ελάφια. Όμως, τα πιο καταστροφικά παράσιτα για το γκαζόν σας είναι πολύ μικρότερα. Μάθετε ποια έντομα τρώνε γρασίδι και ποια είναι πιο επικίνδυνα για τον χλοοτάπητά σας.

Τρώνε τα έντομα γρασίδι;

Ναι, υπάρχουν πολλά έντομα που τρώνε γρασίδι και είναι επικίνδυνα για τη γενική υγεία του γκαζόν σας. Μερικοί μάλιστα προκαλούν τόση ζημιά, η αυλή σας μπορεί να πεθάνει εντελώς! Τα κοινά παράσιτα που τρώνε γρασίδι περιλαμβάνουν:

  • Grubs: Τα γκρουπ είναι οι προνύμφες των σκαθαριών. Εκκολάπτονται από τα αυγά τους δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την ωοτοκία τους τον Ιούλιο και τρέφονται αμέσως με γρασίδι. Μόλις μεγαλώσουν πλήρως (στην μορφή τους), έχουν μήκος περίπου 2″ και έχουν λευκό χρώμα, αναπτύσσοντας ένα πιο σκούρο άκρο της ουράς καθώς ωριμάζουν. Δυστυχώς, οι γρασίδι προσελκύονται από υγιείς χλοοτάπητες επειδή το υγιές γρασίδι έχει επαρκές ριζικό σύστημα για τροφή. Η ζημιά στο τρίχωμα εμφανίζεται με τη μορφή καφέ, μαραμένου γρασιδιού σε ακανόνιστα σχήματα μπαλώματα σε όλη την αυλή σας, τα οποία μπορείτε να ξεφλουδίσετε σαν να ήταν νέο χλοοτάπητα.
  • Σκώροι: Παρόμοια με τα σκουλήκια, η μορφή προνύμφων των σκώρων του γκαζόν, που ονομάζονται σκουλήκια χλοοτάπητα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο γρασίδι σας. Αυτές οι προνύμφες έχουν μήκος 1/4″ έως 3/4″. Ζουν στο επίπεδο της ρίζας του γκαζόν σας και τρώνε φύλλα χόρτου. Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα κομμάτια του χλοοτάπητα σας, μπορεί να δείτε μικρούς λευκούς σωλήνες από μεταξωτούς ιστούς.
  • Γρύλοι τυφλοπόντικων: Εύστοχα πήρε το όνομά του από τους τυφλοπόντικες που ανοίγουν στο γρασίδι σας, το τούνελ για τους γρύλους στην αυλή σας, που ξεριζώνουν τα χόρτα. Επιπλέον, τρέφονται πολύ με ρίζες και τρυφερούς βλαστούς, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Οι γρύλοι τυφλοπόντικων είναι παράσιτα με παράξενη εμφάνιση που περιγράφονται ως διασταύρωση αστακών και γρύλων. Μόλις δεις ένα, δεν θα μπορείς να το ξεχάσεις!

Διώξτε τα παράσιτα με τη βοήθεια από το Green Lawn Fertilizing.

Εάν τα έντομα καταστρέφουν το γκαζόν σας, απευθυνθείτε στην Green Lawn Fertilizing για υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων! Προσφέρουμε εγγύηση ενός έτους, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε ότι το γκαζόν σας θα είναι απαλλαγμένο από παράσιτα. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296.

Schreibe einen Kommentar