Τι είναι τα ζιζανιοκτόνα μετά την εμφάνιση και πώς τα χρησιμοποιώ;

1
Τι είναι τα ζιζανιοκτόνα μετά την εμφάνιση και πώς τα χρησιμοποιώ;


Τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε


Τι είναι τα ζιζανιοκτόνα μετά την εμφάνιση και πώς τα χρησιμοποιώ;

Νομίζατε ότι το γρασίδι σας ήταν ασφαλές από τα ζιζάνια για την εποχή, αλλά μια μέρα ξυπνάτε και ανακαλύπτετε την ανεπιθύμητη βλάστηση που σέρνεται στο γρασίδι σας. Τι πρέπει να κάνετε; Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα χρόνος για να επαναφέρετε το γρασίδι σας στην κατάσταση του χωρίς ζιζάνια χάρη στα ζιζανιοκτόνα μετά την ανάδυση. Μάθετε τα πάντα για αυτή τη θεραπεία γκαζόν.

Όλα για τα ζιζανιοκτόνα μετά την εμφάνιση

Τί είναι

Τα ζιζανιοκτόνα χρησιμοποιούνται για την πρόληψη και τη θεραπεία ζιζανίων. Όταν χρησιμοποιείται στην αρχή της σεζόν πριν εμφανιστούν τα ζιζάνια, ονομάζεται προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο. Αυτός ο τύπος ζιζανιοκτόνου χρησιμοποιείται ως προληπτική θεραπεία. Αντίθετα, εάν υπάρχουν ήδη ζιζάνια στο γρασίδι σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο. Σκοτώνει τα ζιζάνια και διασφαλίζει ότι δεν θα επιστρέψουν αυτή την εποχή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ζιζανιοκτόνα μετά την ανάγκη

Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι για τη χρήση ζιζανιοκτόνων, επομένως είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν ξεκινήσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε συστηματικό ζιζανιοκτόνο, θα κορεστείτε το έδαφος γύρω από το ζιζάνιο για να επιτεθείτε στο ζιζάνιο από τις ρίζες. Εάν χρησιμοποιείτε ζιζανιοκτόνο επαφής, καλύψτε όλα τα εκτεθειμένα ζιζάνια συμπεριλαμβανομένων των φύλλων, των λουλουδιών και των μίσχων.

Να θυμάστε ότι τα ζιζανιοκτόνα είναι τοξικά, επομένως είναι αναπόσπαστο να κρατάτε τα κατοικίδια και τα παιδιά μακριά από την περιοχή και να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό κατά την εφαρμογή.

Η Green Lawn Fertilizing γνωρίζει τα πάντα για τον έλεγχο των ζιζανίων.

Οι ειδικοί στη φροντίδα του γκαζόν στο Green Lawn Fertilizing ξέρουν πώς να φροντίζουν την αυλή σας, ώστε να είναι το πιο πράσινο και υγιεινό στο τετράγωνο. Εξυπηρετώντας τους γείτονές μας στην Πενσυλβάνια, το Ντέλαγουερ και το Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε τα πάντα για τα πιο κοινά ζιζάνια του γκαζόν στην περιοχή μας και τι πρέπει να κάνουμε για να τα κρατήσουμε για πάντα μακριά από το γκαζόν σας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Green Lawn και να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το γκαζόν σας απαλλαγμένο από ζιζάνια.

Schreibe einen Kommentar