Τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια στην PA, NJ & DE

0
Τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια στην PA, NJ & DE


Πλατύφυλλα και χορταρώδη ζιζάνια που πρέπει να προσέξετε


Τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια στην PA, NJ & DE

Είναι επίσημα η καλλιεργητική περίοδος! Το γρασίδι σας πρασινίζει, τα λουλούδια δείχνουν τα πρώτα σημάδια ζωής και οι μπουμπούκια αρχίζουν να εμφανίζονται στα δέντρα. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει επίσης ότι τα ζιζάνια αυξάνονται για την εποχή. Μάθετε για τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια που πρέπει να προσέχετε στην Πενσυλβάνια, το Ντέλαγουερ και το Νιου Τζέρσεϊ.

Τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια στην PA, NJ & DE

Πλατύφυλλα ζιζάνια

  • Πικραλίδες: Κίτρινο λουλούδι που μετατρέπεται σε μια μικρή μπάλα με σπόρους που επιπλέουν στον αέρα. Φύλλα που μοιάζουν με δόντια και χοντρές ρίζες.
  • Ανθόχορτο: Πλατύφυλλο ζιζάνιο με μικρά λευκά άνθη και επιμήκη πέταλα. Έχει μεγάλα φύλλα σε σχήμα αυγού με μυτερές άκρες.
  • Henbit και μωβ τσουκνίδα: Δύο πολύ παρόμοια πλατύφυλλα ζιζάνια με μικρά μωβ άνθη σε σχήμα κέρατος που αναπτύσσονται στην κορυφή μακριών μίσχων. Συχνά μεγαλώνουν μαζί και μοιάζουν.
  • Λευκό τριφύλλι: Πολύ κοινό πλατύφυλλο ζιζάνιο με παραδοσιακά λευκά ή μοβ άνθη. Διακρίνεται από το τρίφυλλο σχέδιο του.
  • Αλεσμένος κισσός: Επιθετικό πλατύφυλλο ζιζάνιο με μικρά μπλε άνθη και βεντάλια, κωνικά φύλλα.

Χλοώδη ζιζάνια

  • Crabgrass: Το μακρύ, χοντρό και ψηλό, το καβουρόχορτο ανήκει στην οικογένεια των χόρτων, αλλά αναπτύσσεται με πιο παχύ και λιγότερο ελκυστικό σχέδιο προς τα έξω από ένα κεντρικό σημείο.
  • Yellow Nutsedge: Ιδιαίτερα διεισδυτικό αγριόχορτο, το Yellow Nutsedge μοιάζει στην πραγματικότητα με λεπίδες χόρτου, αλλά είναι παχύτερο, ψηλώνει και έχει έναν κόνδυλο από κάτω που είναι βρώσιμος.

Τα κοινά ζιζάνια της άνοιξης δεν ταιριάζουν με τη λίπανση πράσινου χλοοτάπητα.

Οι ειδικοί στη φροντίδα του γκαζόν στο Green Lawn Fertilizing ξέρουν πώς να φροντίζουν την αυλή σας, ώστε να είναι το πιο πράσινο και υγιεινό στο τετράγωνο. Εξυπηρετώντας τους γείτονές μας στην Πενσυλβάνια, το Ντέλαγουερ και το Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε τα πάντα για τα πιο κοινά ζιζάνια του γκαζόν στην περιοχή μας και τι πρέπει να κάνουμε για να τα κρατήσουμε για πάντα μακριά από το γκαζόν σας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Green Lawn και να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το γκαζόν σας απαλλαγμένο από ζιζάνια.

Schreibe einen Kommentar