Πώς να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά από τα μωρά με φυσικό τρόπο

1
Πώς να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά από τα μωρά με φυσικό τρόπο


Για το μωρό σας και την αυλή σας


Πώς να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά από τα μωρά με φυσικό τρόπο

Δεν θέλετε κανένας στην οικογένειά σας να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο και τις συνέπειες του τσιμπήματος των κουνουπιών, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα νεότερα μέλη της οικογένειας που έχουν ακόμη πιο ευαίσθητο δέρμα. Μάθετε πώς να κρατάτε τα κουνούπια μακριά από τα μωρά με φυσικό τρόπο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπέροχες ιδέες ενώ διατηρείτε ασφαλές το ευάλωτο μέλος της οικογένειάς σας.

Πώς να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά από τα μωρά με φυσικό τρόπο

Προστατέψτε το μωρό σας όταν βγαίνετε έξω

  • Ντύστε το μωρό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αφήστε όσο το δυνατόν λιγότερο εκτεθειμένο δέρμα για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τσιμπήματος κουνουπιών. Ευτυχώς, τα μωρά χρειάζονται συχνά περισσότερα στρώματα από τους ενήλικες, οπότε ακόμα κι αν είστε ζεστοί τα καλοκαιρινά βράδια, το μικρό σας μπορεί να επωφεληθεί από τα μακρυμάνικα, τα παντελόνια, τα ελαφριά γάντια και τα καπέλα.
  • Καλύψτε τα καθίσματα αυτοκινήτου, τα καροτσάκια και τα πορτ-μπεμπέ με ένα δίχτυ. Κρατήστε το μωρό σας πλήρως καλυμμένο με κουνουπιέρες ασφαλείς για την αναπνοή. Πάρτε ένα αρκετά μεγάλο ώστε να καλύπτει πλήρως το πορτ-μπεμπέ σας, ώστε τα κουνούπια να μην μπορούν να βρουν σημεία πρόσβασης.
  • Χρησιμοποιήστε αντικουνουπικά που είναι ασφαλή για τα μωρά. Εάν οι προηγούμενες μέθοδοι δεν λειτουργούν για να αποτρέψουν επαρκώς τα τσιμπήματα κουνουπιών, μιλήστε με τον παιδίατρό σας σχετικά με τα απωθητικά κουνουπιών που είναι ασφαλή για το μωρό. Τα μωρά έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα από τους ενήλικες, η απλή επιλογή οποιουδήποτε απωθητικού στο κατάστημα μπορεί να έχει τους δικούς του κινδύνους.

Λάβετε προληπτικά μέτρα στην αυλή σας

  • Εξαλείψτε το στάσιμο νερό. Τα κουνούπια γεννούν τα αυγά τους σε λιμνάζοντα νερά και θα αναπαραχθούν σε αυτό το περιβάλλον. Πράγματα όπως οι βουλωμένες υδρορροές ή τα λουτρά πουλιών είναι κοινές τοποθεσίες για λιμνάζοντα νερά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως με λουτρά πουλιών ή λιμνούλες, ή τέτοια πράγματα που θέλετε να διατηρήσετε, υπάρχει μια χημική ουσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε η οποία δεν είναι τοξική για τα πουλιά και τα ψάρια που θα σκοτώσει τα αυγά και τις προνύμφες των κουνουπιών, ανεξάρτητα από το μεγαλύτερο μέρος του στάσιμου νερού πρέπει να εξαλειφθούν. Αυτό περιλαμβάνει επίσης περιοχές του γκαζόν σας που δεν στραγγίζουν σωστά.
  • Φυτέψτε φυτά απωθητικά κουνουπιών. Μια φυσική άμυνα στα κουνούπια είναι να φέρετε στον κήπο σας φυτά που δεν αρέσουν στα κουνούπια. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετά φυτά από τα οποία τα κουνούπια μένουν καθαρά λόγω του βαριού αρώματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να φυτέψετε catnip, γρασίδι citronella, λεβάντα, βασιλικό, μέντα και πολλά άλλα.
  • Καλέστε Green Lawn Fertilizing. Το Green Lawn Fertilizing μπορεί να σας βοηθήσει με πολλές από τις ανάγκες σας για τη φροντίδα του γκαζόν, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών καταπολέμησης κουνουπιών. Καλέστε μας στο 888-581-5296 σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις στρατηγικές μας για την πρόληψη των κουνουπιών για ολόκληρες τις περιοχές της Πενσυλβάνια, του Ντέλαγουερ και του Νιου Τζέρσεϊ.

Schreibe einen Kommentar