Πότισμα γκαζόν: Πώς να το κάνετε σωστά

2
Πότισμα γκαζόν: Πώς να το κάνετε σωστά


Πώς να το κάνετε σωστά


Πότισμα γκαζόν: Πώς να το κάνετε σωστά

Όσον αφορά το πότισμα του χλοοτάπητα, οι άνθρωποι τείνουν να εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που είναι σίγουροι ότι ο καιρός θα κάνει τη δουλειά του και σε αυτούς που είναι επιμελείς στις προσπάθειές τους για το πότισμα. Μερικές φορές, κάθε ομάδα καταλήγει να το κάνει σωστά, ίσως χωρίς καν να το γνωρίζει! Όσον αφορά το πότισμα του γκαζόν, υπάρχουν στην πραγματικότητα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε. Μάθετε πώς να το κάνετε σωστά.

Πότισμα γκαζόν: Πώς να το κάνετε σωστά

  • Πόσο νερό χρειάζεται το γρασίδι σας: Το γρασίδι χρειάζεται περισσότερα από ένα ψέκασμα νερού, επομένως ένας γρήγορος ψεκασμός με τον εύκαμπτο σωλήνα ή ένα σύντομο ντους ψιλής βροχής δεν αρκεί για να έχει θετικό αντίκτυπο. Στην πραγματικότητα, ο μέσος χλοοτάπητας απαιτεί 1″ έως 1-1/2″ νερό την εβδομάδα για να παραμείνει υγιής. Ένα βροχόμετρο μπορεί να σας βοηθήσει να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο πολύ κάνει η μητέρα φύση για να βοηθήσει.
  • Πόσο συχνά: Για το πράσινο γρασίδι, τα μακρά μούλιασμα μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι πιο ευεργετικά από το πότισμα σε επίπεδο επιφάνειας κάθε μέρα. Η καλοκαιρινή ζέστη και το φως του ήλιου μπορεί να κάνουν το γκαζόν σας να χρειάζεται ακόμη περισσότερο νερό, γι‘ αυτό προσέχετε τον καιρό για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν πρέπει να προσθέσετε μια επιπλέον ημέρα κατά τις πιο ζεστές εβδομάδες του χρόνου.
  • Συγχρονισμός: Εάν πρέπει να επιλέξετε ώρα της ημέρας για να ποτίσετε, συνιστούμε να επιλέξετε τις ώρες ΠΜ. Είναι πιο ωφέλιμο να ποτίζετε το πρωί παρά το βράδυ, επειδή το νυχτερινό πότισμα μπορεί να προσελκύσει παράσιτα ή να οδηγήσει σε μυκητιακές ασθένειες ή ασθένειες που σχετίζονται με μούχλα.

Για το πιο υγιές γκαζόν σας, καλέστε το Green Lawn Fertilizing.

Οι ειδικοί στη φροντίδα του γκαζόν στο Green Lawn Fertilizing ξέρουν πώς να φροντίζουν την αυλή σας, ώστε να είναι το πιο πράσινο και υγιεινό στο τετράγωνο. Εξυπηρετώντας τους γείτονές μας στην Πενσυλβάνια, το Ντέλαγουερ και το Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε τα πάντα για τις ανάγκες σε πότισμα, το κλίμα και τη βλάστηση που επηρεάζουν τη φροντίδα του γκαζόν στην περιοχή μας της χώρας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Green Lawn και να μάθετε για τις ακριβείς ανάγκες ποτίσματος του γκαζόν σας.

Schreibe einen Kommentar