Πότε πρέπει να ποτίζετε το γκαζόν μετά τη λίπανση;

0
Πότε πρέπει να ποτίζετε το γκαζόν μετά τη λίπανση;


Και άλλες συχνές ερωτήσεις για τη λίπανση


Πότε πρέπει να ποτίζετε το γκαζόν μετά τη λίπανση;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν το γκαζόν σας όσο πιο υγιές γίνεται. Πρέπει να επιλέξετε τον σωστό σπόρο, να ποτίσετε με τον σωστό τρόπο και να τον επεξεργαστείτε με τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Η διαχείριση όλων μπορεί να είναι τρομακτική. Μάθετε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λίπανση, συμπεριλαμβανομένου του πότε πρέπει να ποτίζετε το γρασίδι σας μετά τη λίπανση.

Πότε πρέπει να ποτίζετε το γκαζόν μετά τη λίπανση;

Συνιστούμε να περιμένετε 24 ώρες μετά τη λίπανση για να ποτίσετε το γκαζόν σας, κάτι που θα δώσει χρόνο στο λίπασμα να καθίσει. Μετά το πέρας των 24 ωρών, είναι σημαντικό να το εμποτίσετε καλά – όχι απλώς ένα γρήγορο ψεκασμό με τον εύκαμπτο σωλήνα σας – για να ενεργοποιήσετε το λίπασμα και να βοηθήσετε τα κρίσιμα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν στο έδαφος.

Συχνές ερωτήσεις για τη γονιμοποίηση

  • Τι θρεπτικά συστατικά χρειάζεται το γκαζόν σας; Όλα τα φυτά χρειάζονται άζωτο, κάλιο και φώσφορο για να ευδοκιμήσουν. Όταν κοιτάτε τα σακουλάκια με λίπασμα για το γρασίδι σας, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι παρέχει και τα τρία αυτά μακροθρεπτικά συστατικά για να υποστηρίξει την ανάπτυξη σε όλα τα στάδια.
  • Πρέπει να επιλέξετε λίπασμα βραδείας ή γρήγορης αποδέσμευσης; Εάν το γρασίδι σας χρειάζεται μια γρήγορη ώθηση για ανάπτυξη, ένα λίπασμα ταχείας αποδέσμευσης είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ωστόσο, συχνά συνιστούμε λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης, τα οποία παρέχουν θρεπτικά συστατικά για το γρασίδι σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Μπορώ να κάνω DIY λίπανση του γκαζόν μου; Ναι, είναι δυνατό να λιπάνετε μόνοι σας το γκαζόν σας. Ωστόσο, είναι ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό να προσλαμβάνετε επαγγελματίες, όπως το Green Lawn Fertilizing, που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες του τι χρειάζεται το γκαζόν σας για να ευδοκιμήσει. Στην περιοχή των τριών πολιτειών της Πενσυλβάνια, του Ντέλαγουερ και του Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν δύο ίδιοι χλοοτάπητες, επομένως προσαρμόζουμε το πρόγραμμα λιπασμάτων για εσάς. Πριν επιλέξουμε ποιο λίπασμα θα χρησιμοποιήσουμε στο γκαζόν σας, αξιολογούμε τις μοναδικές συνθήκες που επηρεάζουν την αυλή σας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν προσφορά και για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες λιπασμάτων μας.

Schreibe einen Kommentar