Ποιος είναι ο καλύτερος σπόρος χόρτου για PA και NJ;

1
Ποιος είναι ο καλύτερος σπόρος χόρτου για PA και NJ;


Οι επιλογές σας


Ποιος είναι ο καλύτερος σπόρος χόρτου για PA και NJ;

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε την αυλή των ονείρων σας είναι να επιλέξετε τον σωστό σπόρο χόρτου. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το ποιος σπόρος είναι καλύτερος για το γκαζόν σας, συμπεριλαμβανομένου του τόπου διαμονής σας, του κλίματος, της ποσότητας του ήλιου και της διαθεσιμότητας νερού. Μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος σπόρος γρασιδιού για το γκαζόν σας στο PA ή το NJ.

Οι καλύτερες επιλογές σπόρων χόρτου για PA και NJ

  • Ψηλός Φέσκου: Το ψηλό γρασίδι φέσου είναι καλά στον ήλιο ή στη σκιά και είναι επίσης ανθεκτικό στην ξηρασία. Μπορεί να ευδοκιμήσει σε περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία, καθιστώντας το ένα υπέροχο γρασίδι για να το χρησιμοποιήσετε για το γκαζόν σας. Θα πρέπει να φτάσει σε ύψος από 2 έως 3,5 ίντσες. Θεωρείται είδος γρασιδιού χαμηλής συντήρησης και είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν κάτι που απαιτεί λίγη προσπάθεια και προσοχή.
  • Ryegrass: Το Ryegrass, γνωστό και ως πολυετές, έχει γρήγορο χρόνο βλάστησης από πέντε έως επτά ημέρες και τα πάει καλά στον ήλιο και εντάξει στη σκιά. Το Ryegrass πρέπει να ποτίζεται τακτικά, αλλά είναι αρκετά ανθεκτικό στην ξηρασία, εφόσον δεν είναι για ασυνήθιστα παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Όπως και η ψηλή φέσουα, η ρίγας είναι επίσης καλά σε περιοχές με μεγάλη διακίνηση. Το Ryegrass χρησιμοποιείται συχνά ως σπόρος εάν χρειάζεται να γεμίσετε αραιές ή γυμνές περιοχές στην αυλή σας.
  • Bentgrasses: Αυτό το γρασίδι βρίσκεται συχνά σε γήπεδο γκολφ βάζοντας χόρτα. Έχει λεπτά, λεπτά, επίπεδα φύλλα με μεμβρανώδεις λιγούρες. Θεωρείται υψηλής συντήρησης, επομένως μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την αυλή σας.
  • Kentucky Bluegrass: Αυτό το γρασίδι είναι μαλακό και ελαστικό με λεπίδες σε σχήμα V και μύτες κανό. Έχει πιο σκούρο πράσινο χρώμα από ό,τι μπορεί να δώσει οποιοδήποτε άλλο γρασίδι στην περιοχή.
  • Τραχύ Bluegrass: Το τραχύ bluegrass τείνει να βρίσκεται επίπεδο προς μία κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα λεπτής υφής, κιτρινοπράσινο γκαζόν. Αυτός ο τύπος χόρτου γίνεται γρήγορα καφέ το καλοκαίρι εάν δεν ποτίζεται αρκετά.
  • Λεπτές φέσκους: Αυτό το είδος χόρτου παραμένει πράσινο από εποχή σε εποχή. Το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό των λεπτών φέσκου είναι οι λεπτές, διπλωμένες λεπίδες και το θαμπό πράσινο-γκρι χρώμα τους.

Για το πιο υγιές γκαζόν σας, καλέστε το Green Lawn Fertilizing.

Οι ειδικοί στη φροντίδα του γκαζόν στο Green Lawn Fertilizing ξέρουν πώς να φροντίζουν την αυλή σας, ώστε να είναι το πιο πράσινο και υγιεινό στο τετράγωνο. Εξυπηρετώντας τους γείτονές μας στην Πενσυλβάνια, το Ντέλαγουερ και το Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε τα πάντα για το ποιος τύπος σπόρων είναι καλύτερος για αυτό το μέρος της χώρας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Green Lawn και να μάθετε για τις ακριβείς ανάγκες ποτίσματος του γκαζόν σας.

Schreibe einen Kommentar