Ο ασβέστης σκοτώνει τα ζιζάνια; – Λίπανση Πρασίνου Χλοοτάπητα

1
Ο ασβέστης σκοτώνει τα ζιζάνια;  – Λίπανση Πρασίνου Χλοοτάπητα


Τι λειτουργεί για να απαλλαγείτε από τα ζιζάνια


Τα πιο κοινά ανοιξιάτικα ζιζάνια στην PA, NJ & DE

Κανείς δεν θέλει το γκαζόν του να διεισδύσει με ζιζάνια, οπότε δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την αυλή τους απαλλαγμένη από αυτούς τους εισβολείς. Μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ασβέστη για να σκοτώσετε τα ζιζάνια και ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για την αφαίρεση και την πρόληψη των ζιζανίων.

Ο ασβέστης σκοτώνει τα ζιζάνια;

Ο ασβέστης (ασβεστόλιθος) είναι ένα υλικό βαρύ σε ασβέστιο και ισχυρό εργαλείο στη φροντίδα της αυλής που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της οξύτητας του εδάφους. Ο ασβέστης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τα ζιζάνια. Ενώ λειτουργεί για να εξισορροπήσει το pH του εδάφους σας, μπορεί κατά λάθος να κάνει τον χώρο λιγότερο επιθυμητό για την ανάπτυξη των ζιζανίων. Αλλά, δεν πρέπει να είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ή επίθεσης ενάντια στα ζιζάνια.

Πώς να απαλλαγείτε από τα ζιζάνια

  • Τραβήξτε με το χέρι. Το τράβηγμα του χεριού είναι, κυριολεκτικά, πόνος. Εάν έχετε ένα μικρό αγροτεμάχιο, ωστόσο, μπορεί να είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική επιλογή σας για αφαίρεση ζιζανίων. Το τράβηγμα με το χέρι περιλαμβάνει την αφαίρεση των ζιζανίων από το έδαφος από τη ρίζα τους, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να αναπτυχθούν ξανά.
  • Χρησιμοποιήστε ζιζανιοκτόνα. Τα ζιζανιοκτόνα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τα ζιζάνια από το γρασίδι σας. Διαθέσιμα στο τοπικό κατάστημα με είδη κήπου ή φυτώριο, τα ζιζανιοκτόνα πρέπει να εφαρμόζονται με προσοχή, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τις περισσότερες φορές διατίθενται σε υγρή μορφή, τα ζιζανιοκτόνα μπορούν να εφαρμοστούν χρησιμοποιώντας έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου. Φροντίστε πολύ να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε ζιζανιοκτόνα που προορίζονται να σκοτώνουν τα ζιζάνια χωρίς να βλάπτουν και το γρασίδι. Επιπλέον, με αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να φροντίζετε να κρατάτε τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από το γκαζόν σας μέχρι να στεγνώσει το προϊόν.
  • Καλέστε Green Lawn Fertilizing. Ένα υγιές γρασίδι είναι σε θέση να ξεριζώσει τα ζιζάνια λόγω των περίπλοκων ριζικών συστημάτων του γρασιδιού. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε ένα γκαζόν γεμάτο ζιζάνια είναι να διατηρήσετε το γκαζόν σας όσο πιο υγιές μπορείτε και να λάβετε προληπτικά μέτρα. Οι τεχνικοί περιποίησης γκαζόν στο Green Lawn Fertilizing είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν στους πελάτες μας χλοοτάπητες χωρίς ζιζάνια με τα προγράμματα περιποίησης γκαζόν. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν εκτίμηση. Εν τω μεταξύ, μάθετε περισσότερα για συγκεκριμένους τύπους ζιζανίων στην εύχρηστη βιβλιοθήκη ζιζανίων γκαζόν.

Schreibe einen Kommentar