Οι κάτοικοι φυτεύουν περισσότερους κήπους. οι λιανοπωλητές βλέπουν τα έσοδα να αυξάνονται

0
Οι κάτοικοι φυτεύουν περισσότερους κήπους.  οι λιανοπωλητές βλέπουν τα έσοδα να αυξάνονται

Φωτογραφία: Kendra Caruso

ΜΠΕΛΦΑΣΤ — Από τότε που η Έλσα Μιντ, κάτοικος του Μπέλφαστ, ξεκίνησε τον «κήπο της νίκης» της πριν από δύο μήνες, είπε ότι έχει παρατηρήσει περισσότερους υπερυψωμένους κήπους στις αυλές των ανθρώπων. Ο κορωνοϊός έδωσε στους ανθρώπους περισσότερο χρόνο για κηπουρική και έδωσε ώθηση στα τοπικά κέντρα κήπου και υλικού.

Οι κήποι της νίκης έχουν τις ρίζες τους στον Πρώτο και Β‘ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να καλλιεργούν τη δική τους τροφή για να συμπληρώσουν την περιορισμένη προσφορά τροφίμων του έθνους και να ανυψώσουν τη διάθεση των ανθρώπων σε μια περίοδο αβεβαιότητας και οικονομικής δυσπραγίας.

«Είναι κάτι να ανυπομονούμε, να έχουμε κάτι όμορφο να δούμε, να ασχολούμαστε με την καλλιέργεια τροφίμων, να μπορούμε να μοιραστούμε τη σοδειά μας. Γι‘ αυτό τον ονομάζουμε κήπο νίκης», είπε ο Mead.

Είπε ότι δεν είναι παραδοσιακά κηπουρός, αλλά όταν η κόρη της, Stephanie Mead, και ο φίλος της, Erich Winzer, ήρθαν για μια επίσκεψη ακριβώς πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού στη γειτονιά τους στη Νέα Υόρκη, οι δυο τους αποφάσισαν να περιμένουν την πανδημία στο Maine. και περνούν το χρόνο τους φυτεύοντας έναν κήπο με τον Mead.

Η Στέφανι και ο Γουίντζερ έχουν έναν αστικό κήπο στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, όπου καλλιεργούν μεγάλο μέρος της τροφής τους, είπαν. Το ζευγάρι έψαχνε για ακίνητα στα βόρεια της Νέας Υόρκης για να έχει ένα μικρό αγρόκτημα και εργαστήριο για τη δουλειά του στην κατασκευή σκηνικών και σκηνικών για θέατρα και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το „Sesame Street“, είπε η Stephanie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://waldo.villagesoup.com/p/residents-plant-more-gardens-retailers-see-revenues-grow/1860748

Schreibe einen Kommentar