Μόλις τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση του φυσητήρα αερίου αυτής της πόλης

2
Μόλις τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση του φυσητήρα αερίου αυτής της πόλης
image_pdf

Η 1η Ιανουαρίου σηματοδότησε κάτι περισσότερο από την Πρωτοχρονιά. Για τους λάτρεις του τοπίου στην Ουάσιγκτον σήμαινε επίσης το θάνατο των φυσητήρων φύλλων αερίου τους. Ήταν η ημέρα που τέθηκε επίσημα σε ισχύ ο νόμος τροποποίησης του κανονισμού Leaf Blower του 2018. Ο νόμος απαγορεύει την πώληση ή τη χρήση βενζινοκίνητων φυσητήρων φύλλων στο DC Από εδώ και στο εξής, όποιος χρησιμοποιεί φυσητήρες αερίου θα υπόκειται σε πρόστιμα έως και 500 $ για κάθε παράβαση. Ωστόσο, είναι διαθέσιμες εκπτώσεις 75 $ ανά φυσητήρα φύλλων για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Καταγγελίες & Πρόστιμα

Φυσητήρας φύλλων

Φωτογραφία: iStock

Λάβετε υπόψη ότι τυχόν παραβιάσεις μπορεί να αναφερθούν από οποιοδήποτε άτομο που παρατηρεί έναν φυσητήρα φύλλων που λειτουργεί με αέριο σε χρήση και έχει στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό. ο Η καταγγελία πρέπει να υποβληθεί στο Τμήμα Καταναλωτών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων (DCRA) εντός επτά ημερών και να περιλαμβάνει: το όνομα της κατηγορούμενης εταιρείας ή ατόμου· τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα της εικαζόμενης παραβίασης· και τυχόν πρόσθετες πληροφορίες ταυτοποίησης. Τα παράπονα πρέπει να είναι υπογεγραμμένα και ενώ ενδέχεται να υποβάλλονται φωτογραφίες και βίντεο, δεν απαιτούνται για καταγγελία.

Οι έρευνες σχετικά με τη χρήση ενός φυσητήρα φύλλων που λειτουργεί με αέριο ενδέχεται να χρειαστούν έως και 30 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθούν και η DCRA δεν θα πραγματοποιεί τακτικά επιτόπιες επισκέψεις για να επαληθεύσει τα παράπονα για τους φυσητήρες φύλλων που κινούνται με αέριο.

Διαθέσιμες εκπτώσεις

Ευτυχώς, εάν διαθέτετε ενεργή άδεια επιχείρησης DC, μπορείτε να λάβετε έκπτωση για την αγορά ενός εμπορικού ηλεκτρικού φυσητήρα φύλλων μέσω του DC Sustainable Energy Utility (DCSEU). Η τρέχουσα επιχειρηματική έκπτωση είναι 75 $ ανά ανεμιστήρα και ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται έως τις 31 Μαρτίου 2022. Το DCSEU θα προσφέρει έκπτωση ανεμιστήρα έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και παρόλο που αναμένεται το ίδιο ποσό έκπτωσης, το DCSEU ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από το προσφορά το συντομότερο δυνατό. Η έκπτωση ισχύει για τεχνολογίες που αγοράστηκαν από την 1η Οκτωβρίου του περασμένου έτους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις:

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της άδειας ή του αριθμού άδειας DC Business Business και ένα υπογεγραμμένο έντυπο W9
  • Όριο σε πέντε προϊόντα ανά επιχείρηση, ανά χρήση. (Προς το παρόν, το DCSEU δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί διαφορετικά μοντέλα και κατασκευαστές μέσω μιας εφαρμογής. Πρέπει να υποβάλετε ξεχωριστή αίτηση για κάθε έκπτωση με διαφορετικούς κατασκευαστές και αριθμούς μοντέλων.)
  • Οι συνολικές εκπτώσεις DCSEU περιορίζονται σε 50.000 $ ανά επιχείρηση, ανά οικονομικό έτος
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν μια ημερομηνία απόδειξης πώλησης στην οποία θα αναγράφεται ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε αίτηση. Για ερωτήσεις σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης έκπτωσης, επικοινωνήστε με το DCSEU στο 202-479-2222 ή [email protected].

Επί του παρόντος, το DCSEU δεν απαιτεί επί του παρόντος από τις επιχειρήσεις να παραδώσουν ή να ανταλλάξουν τους παλιούς τους φυσητήρες αερίου. Ωστόσο, μια επιχείρηση εξωραϊσμού που ανήκει σε μειοψηφία, γυναίκες ή άτομα με ειδικές ανάγκες στην κοντινή κομητεία Montgomery, MD μπορεί να επωφεληθεί από μια ανταλλαγή που προσφέρει έως και 150 $ σε έναν ανεμιστήρα με μπαταρία EGO. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για μια συλλογή εξοπλισμού εξωραϊσμού που λειτουργεί με μπαταρία, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar