Λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης έναντι λιπασμάτων γρήγορης αποδέσμευσης: Ποιο είναι το καλύτερο;

0
Λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης έναντι λιπασμάτων γρήγορης αποδέσμευσης: Ποιο είναι το καλύτερο;


Ποιο είναι το καλύτερο;


Λιπάσματα αργής αποδέσμευσης έναντι λιπασμάτων γρήγορης αποδέσμευσης

Όταν βλέπετε αναρτήσεις ιστολογίου και άρθρα που σας λένε να χρησιμοποιήσετε λίπασμα για να κάνετε το γρασίδι σας πιο υγιές, ξέρετε τι είδους χρειάζεστε; Υπάρχουν διαφορετικών τύπων λιπασμάτων, κάτι που μπορεί να σας κάνει δύσκολο να γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο για το γκαζόν σας. Μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του λιπάσματος βραδείας αποδέσμευσης έναντι του λιπάσματος γρήγορης αποδέσμευσης για να σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφασή σας.

Λιπάσματα αργής απελευθέρωσης έναντι λιπασμάτων γρήγορης αποδέσμευσης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του λιπάσματος βραδείας αποδέσμευσης

Πλεονεκτήματα: Ένα λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης καθιστά διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά στο γρασίδι σας για έως και δύο μήνες. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτό το είδος λιπάσματος κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου για να υποστηρίξετε τη σταθερή ανάπτυξη. Αυτό το λίπασμα δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται τόσο συχνά όσο γρήγορης αποδέσμευσης, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια κατά τη διάρκεια της ήδη πολυάσχολης εποχής του χρόνου.

Μειονεκτήματα: Επειδή το λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης παρέχει θρεπτικά συστατικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για περιόδους πριν το γρασίδι σας αδρανήσει, επειδή τα θρεπτικά συστατικά δεν θα απορροφηθούν έγκαιρα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του λιπάσματος γρήγορης αποδέσμευσης

Πλεονεκτήματα: Θα δείτε τα αποτελέσματα του λιπάσματος ταχείας αποδέσμευσης νωρίτερα από ό,τι εάν επιλέξετε λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης. Είναι πιο χρήσιμο κατά τις περιόδους του χρόνου που το γρασίδι σας χρειάζεται να απορροφήσει γρήγορα τα θρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν αργά το φθινόπωρο, έτσι ώστε ο χλοοτάπητας να έχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται πριν τεθεί σε αδράνεια για το χειμώνα.

Μειονεκτήματα: Ένα λίπασμα ταχείας αποδέσμευσης παρέχει θρεπτικά συστατικά για το γρασίδι σας μόνο για έως και δύο εβδομάδες. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, παρόλο που βλέπετε αποτελέσματα πιο γρήγορα, επειδή δεν παρέχει τα σταθερά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο χλοοτάπητας σας.

Το Green Lawn Fertilizing ξέρει τι λίπασμα χρειάζεστε.

Στην περιοχή των τριών πολιτειών της Πενσυλβάνια, του Ντέλαγουερ και του Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν δύο ίδιοι χλοοτάπητες, επομένως προσαρμόζουμε το πρόγραμμα λιπασμάτων για εσάς. Πριν επιλέξουμε ποιο λίπασμα θα χρησιμοποιήσουμε στο γκαζόν σας, αξιολογούμε τις μοναδικές συνθήκες που επηρεάζουν την αυλή σας. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν προσφορά και για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες λιπασμάτων μας.

Schreibe einen Kommentar