Κουνούπια vs Mayflies vs Craneflies

3
Κουνούπια vs Mayflies vs Craneflies


Ποιο σε ενοχλεί;


Κουνούπια vs Mayflies vs Craneflies

Όταν ένα μικροκαμωμένο ενοχλητικό παράσιτο σας ταλαιπωρεί αυτό το καλοκαίρι, ξέρετε με τι έχετε να κάνετε; Μάθετε τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ κουνουπιών εναντίον μυγών εναντίον γερανογέφυρων για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιο σφάλμα είναι. Είναι συχνά μια περίπτωση λανθασμένης ταυτότητας με αυτά τα παρόμοια παράσιτα.

Κουνούπια vs Mayflies vs Craneflies

Εμφάνιση

  • Κουνούπια: Τα χρώματα των κουνουπιών κυμαίνονται από γκρι-καφέ έως μαύρο και μπορεί να έχουν λευκά, πράσινα ή μπλε σημάδια. Έχουν ένα μακρύ στοματικό μέρος που μοιάζει με ράμφος που ονομάζεται προβοσκίδα και τους επιτρέπει να πιπιλίζουν αίμα. Τα φτερά τους έχουν λέπια κατά μήκος των φλεβών.
  • Μύγες: Οι μύγες είναι λεπτές με μακρόστενο σώμα. Μπορούν να έχουν δύο ή τρεις ουρές, οι οποίες είναι συχνά μεγαλύτερες από το σώμα τους. Αυτό το έντομο έχει φτερά σαν ιστιοφόρο. Οι άνθρωποι περιγράφουν τις μύγες ως λεπτές, αργές και όμορφες.
  • Ο γερανός πετάει: Οι μύγες των γερανών έχουν χρώμα και μπορεί να είναι μαύρο, κόκκινο ή κίτρινο. Είναι μεγαλύτερα από τα κουνούπια με μακριά πόδια και μακρόστενα πρόσωπα.

Απειλή

  • Κουνούπια: Τα κουνούπια είναι αναμφισβήτητα τα πιο επικίνδυνα παράσιτα στον κόσμο. Κάθε χρόνο, ασθένειες που προκαλούνται από τα κουνούπια, όπως η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός, ο δάγγειος πυρετός και τα φιλαριακά σκουλήκια σκοτώνουν ή βλάπτουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
  • Μύγες: Οι μύγες δεν δαγκώνουν ούτε τσιμπούν, αλλά μπορεί να τρομάζουν τους ανθρώπους. Έχουν γρήγορη διάρκεια ζωής, συχνά πέφτουν νεκροί σε σωρούς μετά από μια 24ωρη φρενίτιδα ζευγαρώματος.
  • Ο γερανός πετάει: Οι μύγες των γερανών δεν είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο, παρόλο που συχνά συγχέονται με τα κουνούπια που πιπιλίζουν αίμα. Αντί να τρέφονται με αίμα, οι ενήλικες γερανογέφυρες τρώνε νέκταρ από λουλούδια και άλλα φυτά.

Το Green Lawn Fertilizing ξέρει πώς να αντιμετωπίσει αυτά τα παράσιτα

Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες παρασίτων στο Green Lawn Fertilizing είναι έμπειροι στο να κρατούν τα κουνούπια και άλλα παράσιτα έξω από το γρασίδι (και τα μαλλιά σας!) αυτό το καλοκαίρι. Δημιουργούμε ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την περίμετρο του ακινήτου σας για να μην χρειάζεται να ζείτε με φόβο όλο το καλοκαίρι. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν προσφορά για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών.

Schreibe einen Kommentar