Είναι απαραίτητος ο έλεγχος Grub κάθε χρόνο;

3
Είναι απαραίτητος ο έλεγχος Grub κάθε χρόνο;


Ή μπορείτε να παραλείψετε φέτος;


Είναι απαραίτητος ο έλεγχος Grub κάθε χρόνο;

Καθώς σχεδιάζετε τους επόμενους μήνες φροντίδας του γκαζόν, πιθανότατα αναρωτιέστε τι υπάρχει στη λίστα που πρέπει να κάνετε και τι μπορεί να αγνοηθεί μέχρι αργότερα. Αυτό αφήνει πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται εάν είναι απαραίτητος ο έλεγχος του grub κάθε χρόνο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Είναι απαραίτητος ο έλεγχος Grub κάθε χρόνο;

Συνιστάται ο προληπτικός έλεγχος των εκκρίσεων κάθε χρόνο, ο οποίος σας βοηθά να μην χρειαστείτε θεραπεία για μια ενεργή προσβολή. Αν και συνιστάται, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν προληπτικές θεραπείες γκρουπ κάθε χρόνο. Αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει για μερικούς, αλλά το πρόβλημα είναι ότι συχνά δεν βλέπετε τα σημάδια των τριχών μέχρι να είναι πολύ αργά και το γρασίδι σας έχει ήδη πεθάνει. Εάν επιλέξετε να παραλείψετε τα προληπτικά μέτρα ελέγχου των τριχών, είναι σημαντικό να επιθεωρήσετε το γρασίδι σας για γριές στα μέσα του καλοκαιριού, ώστε να μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε προτού προκληθεί υπερβολική ζημιά.

Πώς να εντοπίσετε ένα πρόβλημα Grub

  • Ελέγξτε για καφέ κηλίδες: Οι αποχρωματισμένες περιοχές στο γρασίδι σας μπορούν να σχηματιστούν από υπόγειες γρασίδι που έχουν αποδυναμώσει τις ρίζες του γρασιδιού.
  • Dig Up the Grubs: Μόλις παρατηρήσετε μεμονωμένες καφέ κηλίδες και αναρωτιέστε αν οι γριές είναι ο ένοχος, η ανακάλυψη μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο το να σκάβετε τέσσερις ίντσες κάτω στο έδαφος. Εάν βρείτε 10 ή περισσότερα χλωμό, γλοιώδη όψη, σε σχήμα c σε ένα μόνο τετραγωνικό πόδι, πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα για να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές στο γκαζόν.
  • Feel for Soft Ground: Το μαλακό ή σπογγώδες έδαφος μπορεί να υποδηλώνει χαλαρό χώμα με απογυμνώσεις από τις ρίζες στο οποίο μοσχοβολούσαν οι ράβδοι. Οι ανεπηρέαστες περιοχές θα είναι πιο δύσκολες επειδή εξακολουθούν να συγκρατούνται από τη βάση.
  • Δοκιμάστε τη δύναμη του γρασιδιού: Οι γκρουμπ τρώνε τις ρίζες του χόρτου για να παχύνουν. Εάν οι ρίζες του γρασιδιού σας έχουν τρυπηθεί πρόσφατα, το γρασίδι μπορεί να φαίνεται ακόμα πράσινο (προσωρινά), αλλά βγαίνει πολύ εύκολα όταν το τραβάτε.

Τα Grubs δεν ταιριάζουν με τη λίπανση πράσινου γκαζόν.

Μην αφήνετε το γκαζόν σας να γίνει το τέλειο τσιμπολόγημα για γριές. Οι φιλικοί τεχνικοί γκαζόν της γειτονιάς στο Green Lawn Fertilizing είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Ξέρουμε πώς να απαλλαγούμε από τις γριές για να σας αποτρέψουμε από το να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτό το καταστροφικό παράσιτο. Καλέστε μας σήμερα στο 888-581-5296 για μια δωρεάν εκτίμηση περιποίησης γκαζόν.

Schreibe einen Kommentar