Ανακεφαλαίωση Οικογενειακής Ημέρας Διασκέδασης 2022

2
Ανακεφαλαίωση Οικογενειακής Ημέρας Διασκέδασης 2022

Στην Green Lawn Fertilizing / Green Pest Solutions, έχουμε ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό εταιρικών εκδηλώσεων, εκδρομών στα υποκαταστήματα και δραστηριοτήτων του τμήματος, αλλά δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Στις 5 Ιουνίουου2022, προσκαλέσαμε πάνω από 550 μέλη της ομάδας και τις οικογένειές τους να περάσουν τη μέρα μαζί στο Hershey Park.

Και τι μέρα ήταν!

Από τα τρενάκια μέχρι τις νεροτσουλήθρες, τα μέλη της ομάδας (και τα μελλοντικά μέλη της ομάδας) πέρασαν από 76 βόλτες και θαλάσσια αξιοθέατα σε μια τέλεια μέρα στην σοκολατένια πόλη.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Matt Jesson, είπε για την εκδήλωση: «Αυτή ήταν μακράν μια από τις κορυφαίες στιγμές από τότε που ξεκίνησε η Green Lawn το 2004. Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις όλα τα εργατικά μέλη της ομάδας μας να απολαμβάνουν μια εκδήλωση που παρείχε διασκέδαση ολόκληρη η οικογένεια. ”

Ο Matt Jesson και η οικογένεια στο Hershey Park

Κάθε υπάλληλος έλαβε εισιτήρια πάρκου για τον εαυτό του και τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία περιελάμβαναν πρόσβαση σε όλα στο πάρκο, ένα γεύμα με τροφοδοσία, μαζί με μπλουζάκια και σακίδια για τον εορτασμό της ημέρας.

Μέσα στο περίπτερο του catering υπήρχαν δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, όπως ζωγραφική προσώπου, καρικατούρες και ζωολογικός κήπος για κατοικίδια.

Τα μέλη της ομάδας είναι τα παιδιά τους και επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο

Ευχαριστούμε κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μας που έκανε την πρώτη μας οικογενειακή μέρα διασκέδασης με τεράστια επιτυχία.

Θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας; Ελέγξτε τη σελίδα σταδιοδρομίας μας, για τρέχουσες ευκαιρίες.

Schreibe einen Kommentar